04 noiembrie 2011, 11:49 Caleidoscop views 4401
04 noiembrie 2011, 11:49 Caleidoscop views 4401

Un OZN la un meci de fotbal

La o partidă de fotbal american, desfășurată în orasul New Orleans, camerele de televiziune ale canalului NBC au filmat un OZN cu o formă ciudată, precum o tijă ce avea mai multe lumini strălucitoare.

Pentru mulți dintre fanii fotbalului american care au vizionat meciul din 23 octombrie cel mai neobișnuit lucru al partidei a fost scorul final, 62 -7.

Dar pasionații de OZN-uri și experții în paranormal au putut vedea ceva neobișnuit pe cer. După o pauză publicitară, camerele postului de televiziune NBC au filmat partea istorică a orașului, cele trei turnuri ale Catedralei St.Louis. Atunci, pe cer s-a observat un obiect luminos în întuneric, chiar în vecinătatea turnurilor. Dacă privesti cadrele în timp real este greu să vezi mai mult decît ceva care a sclipit pe ecran.

Dar atunci cînd se dau cadrele filmului succesiv și cu încetinitorul se vede un obiect în formă de tijă, avînd pe lateral cîteva puncte luminoase.

Să fie acest obiect un OZN? Nu este pentru prima dată cînd astfel de obiecte au fost observate si fotografiate. În anul 1994, regizorul Jose Escamilla a fotografiat un OZN în apropiere de Roswell - legendara localitate a presupusului accident din 1947 al unui OZN.

 

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1921
Populația:
1608 locuitori

Miciurin este un sat şi comună din raionul Drochia. Miciurin este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 7 km de orașul Drochia și la 178 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1608 oameni. Satul Miciurin a fost întemeiat în anul 1921.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.