Viişoara este un sat şi comună din raionul Glodeni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Viişoara și Moara Domnească. Localitatea se află la distanța de 21 km de orașul Glodeni și la 179 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1509 oameni. Satul Viișoara a fost menționat documentar în anul 1840.
Citeşte mai departeSubiectul discuţiei |
Statistica subiectului |
||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Стратегия развития
Vă invităm să vă expuneţi părerile referitor la subiectul propus şi să dezbateţi argumentat opiniile noastre şi ale participanţilor la discuţie. |
|
-
#1 posol 31 august 2011 | 12:05 АИЧ СЫНТ СПУСЕ МУЛТЕ ЛУКРУРЬ АДЕВЭРАТЕ...
Тайный договор Властителей Мира (2011 г.).flv
-
#2 posol 29 august 2011 | 16:46 #8 Примул лукру каре требуе сэ-л фачь: Куноаште АДЕВЭРУЛ ши май принде ла минте. Пе урмэ ай сэ везь де унде бате вынтул. Дакэ н,ай аузит де ЛЕЙБА ДАВИДОВИЧ БРОНШТЕЙН, афлэ чине а фост. Ши капитализмул, ши болшевизмул ый инвентат ши дирижат динтру,н чентру масоник (трэдэтор пентру тоате поареле...). Каутэ информацие ын интернет деспре: "Стателе аскунсе але империулуй".
. -
#3 admin 04 iunie 2011 | 10:33 În atenția utilizatorilor!!!
Site-ul www.moldovenii.md nu susține și nu promoveaza niciun partid politic.
Campania de promovare a site-ului www.moldovenii.md nu face parte din campania de publicitate a căruiva partid politic.Administrația site-ului NU va accepta publicarea mesajelor și comentariilor cu caracter electoral !!!
-
#4 razesu 02 iunie 2011 | 19:17 zefox:
@robert Romanii au un nivel mult mai superior de trai? Serios? Chiar serios
--ti-as sugera doar o simpla comparatie PIB/CAP DE LOCUITOR intre Romania si RM...sint tari africane care au acest indice mai mare decit RM... -
#5 tinka 02 iunie 2011 | 17:35 Eu de exemplu acum in prag de alegeri locale nu stiu pe cine sa votez, si nici nu cred c/o sa ma duc sa aleg pe cineva dupa care sa/mi para rau .
-
#6 Gebeleizis 01 iunie 2011 | 23:41 RUSINE !!!
ŞOCANT! Nu acceptăm intimidarea tinerilor moldoveni din România! -
#7 Gebeleizis 01 iunie 2011 | 23:40 Vai si amar de capul asa numitei societati civile din Romania, tara UE, daca ataca niste copii care sunt vinoveti de faptul ca tin la tara lor - Moldova.
-
#8 adara 30 mai 2011 | 17:41 #13 +1
-
#9 tinka 30 mai 2011 | 17:03 Oameni buni nu conteaza cine e la putere, conteaza sa faca treaba...
-
#10 oleg 14 mai 2011 | 14:26 impulse23: Ищу "живых" людей, не желающих мириться с существующим положением, способных и желающих защищать свою родину Молдову от разграбления и разрушения.
Долго ищешь и где?
И какова защитная концепция?
-
#11 vados 07 mai 2011 | 11:02 Rejimu lu Batica din Belorusia mai tare seamana cu comunism de cit a lui voronin si vseotachi ei lucreaza acasa la dinsii. -
#12 zefox 06 mai 2011 | 23:14 @robert Romanii au un nivel mult mai superior de trai? Serios? Chiar serios? Si generozitatea lor se exprima prin faptul ca ei ne dau pasapoarte ca noi sa putem sa ne ducem de-aici si sa uitam de patria noastra? Si bunica mea a fost deportata in Siberia, era haos si nu stiai ce va fi ziua urmatoare, insa pe timpul bolsevicilor macar erau intelectuali, acum insa vedem doar o turma de tineri care iau in consideratie doar parerea unei parti, ignorind toate celelalte si afirmind ca toti ceilalti se gresesc. Si oameni buni, hai terminati deacu cu "comunistii", doar intelegeti foarte bine ca partidul comunist nu are in componenta sa nici un comunist, sau ocnsiderati ca "regimul" lui Voronin se aseamana macar prin ceva in afara de denumire cu regimul din tari cu adevarat comuniste (China de exemplu) ? -
#13 impulse23 06 mai 2011 | 12:58 Ищу "живых" людей, не желающих мириться с существующим положением, способных и желающих защищать свою родину Молдову от разграбления и разрушения. -
#14 robert 05 mai 2011 | 21:21 Romani orcat am vrea noi sa fim ca ei nu putem pentru ca romani au un nivel de trai mult superior decat al nostu cu toate problemele cauzate de criza iar pe deasupra nui ne mai credem si buricul pamantului de parca noi am inventat mersul pe jos VAD OAMENI CARE NICI NU STIU CE ESTE IN ROMANIA SI LE ZIC LA ROMANI TIGANI BORATI, OARE DE UNDE VINE ATATA URA? CE V-AU FACUT ROMANI IN AFARA SA NE AJUTE , NE DAU CREDITE NERAMBURSABILE NE-AU AJUTAT CAND AU FOST INUNDATIILE AVEM POSIBILITATEA DE A NCIRCULA LIBERI PRIN EUROPA DATORITA ROMANILOR CARE NE DAU PASAPOARTE COPII NOSTRI FAC STUDIILE IN ROMANIA .DEACEIA VA ROG NU II MAI JIGNITI PE ROMANI CA ROMANI NU NE-AU FACUT NIMIC, DIN CONTRA CEL MAI MARE RAU NI-LAU FACUT BOLSEVICI CARE NE-AU DEPORTAT IN SIBERIA TOATA INTELECTUALITATEA NE-AU FACUT EXECUTII PUBLICA NE-AU UMILIT ,SI NOI NU FACEM ALTCEVA DECAT SA LE PUPAM MANUTELA PRECUM UN CAINE DOCIL -
#15 shtolz88 05 mai 2011 | 19:31 Dumitru32,Vados-respect!Rominii lasa-i sa-si faca ordine la ei si sa-si rezolve problemele lor. -
#16 vados 05 mai 2011 | 16:11 Da cu parere de rau nai intre cine alege. Dar romanasii ma enerveaza mai tare. Eu de data asta voi vota comunistii. -
#17 Dumitru32 04 mai 2011 | 19:32 Dezvoltare cu comunistii si romanasii la putere eu pur si simplu nu vad si nu-mi inchipui asa ceva. Noi avem nevoie de oameni in primul rind responsabili si iubitori de patrie. Nu se poate de admis ca la guvernare sa stea niste hoti, minciunosi, care joaca pe nostalgia unor paturi sociale, si a persoane, care nu se identifica ca moldovean, care doreste dezmembrarea societatii si trezeste ura interietnica. -
#18 vados 04 mai 2011 | 17:55 Что косается развитияб одна из ошибок комунистов и было что не продвигали изминения и в направления национальной идентификации молодых как молдован. А румыны продвигали. В результате молодеж и была манипулирована 7 апреля. Сразу скажу мне 30 лет. -
#19 vados 04 mai 2011 | 17:50 ungaro.Я вот посмотрел списки в советники и в Бельцах у ПКРМ больше всего молодых. А осталные партии предают страну. Уверен было б в Рымынии много денег они продали б Молдову. -
#20 Constantin 04 mai 2011 | 17:08 #53 ungaro, toate ideile propunerile in legatura cu functionalul site`ului te rog, le plasezi in tema special formata pentru aceasta!: http://www.moldovenii.md/forum/posts/topic/169 vom fi cu totii bucuroshi sa ne ajuti