Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
10 aprilie 2023, 11:00 Opere de artă views 1159
În Cricova a apărut un Centru Digital nou
10 aprilie 2023, 11:00 Opere de artă views 1159

În Cricova a apărut un Centru Digital nou

În incinta Liceului Teoretic Alexei Mateevici din Cricova, va fi creat un Centru Digital Educațional care va permite celor circa 800 elevi din instituție să-și dezvolte aptitudinile digitale.

Acest fapt a fost posibil după ce YMCA Moldova a donat 20 de calculatoare noi pentru această instiție, iar Liceul Teoretic Alexei Mateevici este una din peste 300 de instituții din țara noastră care beneficiază de astfe de donație, în cadrul proiectului Centre Digitale Educaționale.

"Centre Digitale Educationale in Republica Moldova" este un proiect implementat de YMCA, sustinut de HP Inc, cu scopul de a accelera echitatea digitala in randul tinerilor si al comunitatilor marginalizate.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Cricova , YMCA Moldova

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1794
Populația:
2816 locuitori

Cania este un sat şi comună din raionul Cantemir. Din componenţa comunei fac parte localităţile Iepureni și Cania. Localitatea se află la distanța de 2 km de orașul Cantemir și la 118 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2816 oameni. Satul Cania a fost menționat documentar în anul 1794.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.