Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
24 iulie 2023, 16:00 views 967
Cursuri gratuite de engleză pentru copiii din Comrat
24 iulie 2023, 16:00 views 967

Cursuri gratuite de engleză pentru copiii din Comrat

Copiii din municipiul Comrat au ocazia să frecventeze cursuri gratuite de limbă engleză. Lecțiile se desfășoară în incinta Bibliotecii pentru Copii. În calitate de profesori sînt voluntarii unei organizații neguvernamentale.

„Clubul de limbă engleză a început să activeze acum cîțiva ani. Au avut loc doar cîteva lecții, apoi am sistat activitatea din lipsa resurselor financiare. Acum au fost reluate la rugămintea copiilor și a părinților”, a spus directoarea Bibliotecii din Comrat, Vasilisa Pometcova.

În timpul orelor de engleză, copiii învață cuvinte și fraze noi, citesc texte și cîntă. Cei care frecventează cursurile cred că studierea unei limbi străine la va deschide noi oportunități, transmite Noi.md cu referire la Moldova 1.

Profesorii folosesc diferite metode de predare în timpul orelor ca să mențină interesul copiilor.

„Acum în grupă sînt în jur de 15 copii. Ne străduim să nu fie ca la școală, avem tehnici diferite, să fie mai interesant”, a menționat profesorul Ilia Karaseni.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

cursuri , copii , Comrat

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1922
Populația:
295 locuitori

Constantinovca este un sat din cadrul comunei Valea Adîncă din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 24 km de orașul Camenca și la 90 km de Chișinău. Populaţia satului Constantinovca alcătuia 295 de oameni în anul 2004. Satul Constantinovca a fost înființat în anul 1922.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.