Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
22 ianuarie 2022, 11:30 views 1551
Elevii din Chișinău vor beneficia de pachete cu produse alimentare în perioada studiilor la distanță
22 ianuarie 2022, 11:30 views 1551

Elevii din Chișinău vor beneficia de pachete cu produse alimentare în perioada studiilor la distanță

Pe 19 ianuarie 2022, Comisia de Sănătate Publică a municipiului Chișinău, a luat o decizie potrivit căreia, în perioada 20 ianuarie – 3 februarie instituțiile de învățămînt extrașcolar din capitală trec la activitatea la distanță. În acest sens, Direcția generală educație, tineret și sport va livra alimentație la pachet către părinții elevilor.

„În perioada studiilor la distanță, Direcția generală educație, tineret și sport va organiza alimentația cu livrarea la pachet prin distribuirea acestora către părinți", se arată în decizia CESP, transmite diez.md.

Potrivit decizie din 19 ianuarie se va organiza la distanță în perioada 20 ianuarie – 3 februarie și activitățile extrașcolare în instituțiile de învățămînt primar și secundar de pe teritoriul municipiului. În această perioadă vor activa la distanță și centrele comunitare pentru copii și tineri, dar și centrele de zi din cadrul Direcției generale pentru protecția drepturilor copilului.

Totodată, Comisia a decis că în instituțiile de învățămînt preșcolar de pe teritoriul administrativ al Chișinăului vor fi distribuite teste rapide procurate de Direcția generală educație, tineret și sport. Astfel, cadrele didactice și personalul auxiliar care nu s-au vaccinat vor putea fi testați gratuit.

Sursa: diez.md

Cuvinte cheie:

online , elevi , produse

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1613
Populația:
503 locuitori

Branişte este un sat şi comună din raionul Rîşcani. Din componenţa comunei fac parte localităţile Avrămeni, Branişte, Reteni-Vasileuţi, Reteni. Localitatea se află la distanța de 36 km de oraşul Rîşcani şi la 180 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 503 oameni. Satul Braniște a fost menționat documentar în anul 1613.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.