Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
04 octombrie 2021, 16:00 views 2175
Salarii mai mari pentru angajații Parcului urban de autobuze și troleibuze
04 octombrie 2021, 16:00 views 2175

Salarii mai mari pentru angajații Parcului urban de autobuze și troleibuze

Salariile angajaților din Parcul urban de autobuze și troleibuze, vor crește semnificativ.

Despre asta anunță primarul muncipiului Chișinău, Ion Ceban, care a precizat că propunerea municipalității urmează a fi inclusă în ordinea de zi pentru următarea ședință a Consiliului municipal Chișinău, transmite Noi.md cu referire la realitatea.md.

Nu este clar despre ce majorare este vorba și nici cînd ar urma să primească mai mulți bani angajații vizați.

„Eu nu am văzut pentru ședința, azi va fi Biroul permanent al CMC, pentru ședința următoare propunerea în ordinea de zi a Executivului de majorare a salariilor pentru cei care lucrează la Parcul Urban. Vă rog verificați pînă la ora 12:00, dacă nu voi propune eu ca să fie examinat cît de curînd posibil, săptămîna asta sau cea viitoare", anunță Ceban.

Amintim că, anterior municipalitatea a emis un comunicat de presă în care a precizat că „Regia Transport Electric Chișinău" și Parcul Urban de Autobuze angajează șoferi și conductori (taxatori).

Angajatorii propun potențialilor candidați condiții bune de muncă, salariu motivant, pachet social, dezvoltare profesională continuă etc.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

salarii , autobuz , soferi , majorare

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1899
Populația:
207 locuitori

Octeabriscoe este un sat din cadrul comunei Văscăuţi, raionul Floreşti. Satul este situat la distanța de 35 km de orașul Florești și la 130 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 207 de oameni. Localitatea a fost fondată în anul 1899 cu numele Mîrzești, iar în 1961 a fost redenumită în Octiabriscoe.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.