Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
20 iulie 2021, 12:30 views 2226
A fost anunțat concurs pentru reamenajarea Scuarului Catedralei și Grădinii Publice
20 iulie 2021, 12:30 views 2226

A fost anunțat concurs pentru reamenajarea Scuarului Catedralei și Grădinii Publice

Concurs.chisinau.md este site-ul pe care îl pot accesa doritorii de a participa la concursurile internaționale pentru reamenajarea teritoriilor celor două parcuri centrale, Scuarul Catedralei și Grădina Publică „Ștefan Cel Mare și Sfînt".

Despre acest lucru a anunţat primarul general, Ion Ceban, pe pagina sa de facebook.

Concursurile se vor desfăşura în două etape, iar din cadrul grupului de lucru fac parte experţi şi specialişti în arhitectură, istorie, dendrologie şi arhitectură peisagistică.

,,Parcul Catedralei și Grădina Publică „Ștefan Cel Mare și Sfînt" sînt locaţii care reprezintă Chişinăul, iar intervenţia în scopul amenajării şi modernizării acestora este una necesară, în contextul în care pe parcursul anilor în aceste două zone verzi au fost efectuate doar lucrări de întreţinere", a menţionat primarul general.

Beneficiarul acestui proiect este Primăria Municipiului Chișinău, iar organizatorul concursului este Casa Editorială DAS.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Chisinau , parc , amenajare

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1894
Populația:
912 locuitori

Duruitoarea Nouă este un sat şi comună din raionul Rîşcani. Din componenţa comunei fac parte localităţile Duruitoarea Nouă și Dumeni. Localitatea se află la distanța de 32 km de orașul Rîșcani și la 209 km de Chișinău. La recensământul din anul 2004, populaţia satului constituia 912 oameni. Satul Duruitoarea Nouă a fost menționat documentar în anul 1894.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.