Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
31 mai 2021, 11:30 views 3356
Timpul e de vină: Manifestările dedicate Zilei Copilului, amînate
31 mai 2021, 11:30 views 3356

Timpul e de vină: Manifestările dedicate Zilei Copilului, amînate

Din cauza condițiilor climaterice nefavorabile, manifestările în aer liber dedicate zilei de 1 iunie vor fi mutate pentru a se desfășura la sfîrșitul săptămînii.

Primarul municipiului Chișinău, Ion Ceban, a declarat la ședința serviciilor municipale de astăzi că, din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, manifestările cultural-artistice programate pentru celebrarea Zilei Internaționale a Copilului se vor desfășura la sfîrșitul acestei săptămîni.

„Meteorologii prognozează trei zile ploioase, începînd cu data de 1 iunie. Manifestările dedicate copiilor vor fi mutate pentru a se desfășura la sfîrșitul săptămînii”, a menționat Ceban.

În acest context, edilul capitalei a solicitat Direcției educație, tineret și sport și Departamentului cultură să monitorizeze situația creată pentru a selecta care dintre aceste manifestări cultural-artistice pot fi comutate.

Meteorologii au anunțat pentru zilele de 1-3 iunie averse de ploi și vreme rece.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Ziua Copilului , Chisinau , evenimente

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1923
Populația:
17 locuitori

Bruslachi este un sat din cadrul comunei Hîrtop din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 15 km de orașul Grigoriopol și la 80 km de Chișinău. Populaţia satului Bruslachi alcătuia 17 oameni în anul 1997. Satul Bruslachi a fost înființat în anul 1923.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.