Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
04 ianuarie 2021, 14:00 views 2722
Toate centrele multifuncționale din capitală vor elibera acte de identitate în termen de 24 de ore
04 ianuarie 2021, 14:00 views 2722

Toate centrele multifuncționale din capitală vor elibera acte de identitate în termen de 24 de ore

De luni, 4 ianuarie, toate centrele multifuncționale din municipiul Chișinău vor elibera acte de identitate în termen de 24 de ore.

Este vorba despre pașaport, buletin de identitate şi de fișa de însoțire a buletinului. Anunțul a fost făcut de Agenția Servicii Publice.

Anterior, aceste documente erau eliberate în 24 de ore doar de unele centre multifuncționale, iar alte filiale prestau servicii de eliberare a actelor de identitate doar în termen de cinci zile lucrătoare, 15 sau 30 de zile calendaristice, transmite publika.md.

În același timp, ASP anunță că, începînd din 11 ianuarie, Secția evidență a actelor de identitate Centru din municipiul Chișinău își sistează temporar activitatea. Documentele confecționate în baza cererilor depuse în cadrul acestei instituții vor fi transmise la Centrul multifuncțional numărul 4 din Capitală.

Sursa: publika.md

Cuvinte cheie:

acte de identitate , documente

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1612
Populația:
88 locuitori

Odobeşti este un sat din cadrul comunei Valea-Trestieni, raionul Nisporeni. Localitatea se află la distanța de 8 km de orașul Nisporeni și la 91 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 88 de oameni. Satul Odobeşti a fost menționat documentar în anul 1612.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.