Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
11 ianuarie 2019, 15:55 views 14817
Tarifele pentru călătoriile cu taxiul au crescut de cîteva ori
11 ianuarie 2019, 15:55 views 14817

Tarifele pentru călătoriile cu taxiul au crescut de cîteva ori

În ciuda delicateții înșelătoare și a frumuseții ca în poveste, ninsoarea de afară complică enorm de mult deplasarea chişinăuienilor, lucru de care nu au ezitat să beneficieze serviciile de taxi.

„Bloknot Moldova" a testat mai multe servicii de taxi în Chișinău. Astfel, s-a dovedit că este aproape imposibil să comanzi un taxi la telefon – aproape în toate serviciile este un deficit de mașini sau toate sînt ocupate. Nici serviciul ITaxi nu a reușit să ofere o mașină pentru călătorie.

Cît despre faimosul serviciu Yandex.Taxi, acesta a oferit o surpriză neplăcută, majorînd serios tarifele pentru serviciile de transport din oraș. De exemplu, prețul unei călătorii de la Botanica pînă la Buiucani a constituit 162 de lei. Și asta în regim „econom"! Din păcate, vremea proastă practic de fiecare dată se transformă într-un colaps de transport.

Sursa: bloknot-moldova.md

Cuvinte cheie:

Chisinau , tarife , taxi

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1770
Populația:
936 locuitori

Enichioi este un sat şi comună din raionul Cantemir. Din componenţa comunei fac parte localităţile: Enichioi, Floricica, Bobocica, Ţolica. Satul Enichioi este situat pe Valea Enichioiului, la distanța de 37 km de oraşul Cantemir şi la 162 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 936 locuitori. Satul Enichioi a fost atestat documentar în anul 1770.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.