Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
07 august 2017, 15:10 views 5056
Elevii unei școli vor frecventa lecțiile în două schimburi
07 august 2017, 15:10 views 5056

Elevii unei școli vor frecventa lecțiile în două schimburi

Elevii de la Liceul „Mihai Eminescu" din Chişinău vor merge la lecții în două schimburi deoarece 11 săli de clasă au fost inundate.

Despre aceasta a anunțat şeful interimar al Direcţiei municipale educaţie, tineret şi sport, Alexandru Fleaş, la şedinţa operativă de la Primărie, transmite NOI.md

Potrivit sursei, în urma ploilor recente au fost inundate cinci săli de clasă de la etajul trei şi şase săli de la etajul patru.

Potrivit șefului adjunct al Direcției Educație a municipiului Chișinău, acoperișul instituției se află în reparație încă din anul 2016 și era descoperit la inițiativa firmei de construcție care efectua lucrări de reabilitare.

Pentru eliminarea consecinţelor de după inundaţii din Fondul municipal de rezervă au fost alocaţi 1,3 milioane de lei.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

scoala , elevi , studii

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1790
Populația:
1306 locuitori

Bursuc este un sat şi comună din raionul Nisporeni. Bursuc este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 25 km de orașul Nisporeni și la 54 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1306 oameni. Satul Bursuc a fost menționat documentar în anul 1790.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.