Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
02 iunie 2022, 14:00 Meşteşuguri populare views 1720
Un nou loc de joacă va apărea în sectorul Botanica al capitalei
02 iunie 2022, 14:00 Meşteşuguri populare views 1720

Un nou loc de joacă va apărea în sectorul Botanica al capitalei

Un nou loc de joacă pentru copii este în proces de amenajare în strada Valea Crucii 24 din sectorul Botanica al capitalei, unde a fost amenajată zona pentru blocurile din preajmă.

Aici au loc lucrări de instalare a unui teren de fitness/workout, iar recent au fost plantați arbuști, anunță primăria capitalei.

Locațiile unde urmează să înceapă amenajarea terenurilor de joacă sînt selectate conform solicitărilor venite din partea locatarilor în coordonare cu preturile de sector.

În acest an, pentru amenajarea terenurilor de joacă Primăria Municipiului Chișinău a alocat 20 de milioane de lei, iar pentru instalarea terenurilor de fitness - 10 milioane de lei.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

teren de joacă , Botanica , Chisinau

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1588
Populația:
1009 locuitori

Ţipleteşti este un sat din cadrul comunei Alexăndreni, raionul Sîngerei. Localitatea se află la 47 km de orașul Sîngerei și la 88 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1009 oameni. Satul Țipletești a fost menționat documentar în anul 1588.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.