Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
11 iunie 2021, 16:00 views 3557
Punctul de trecere a frontierei Lipcani-Rădăuți Prut se redeschide
11 iunie 2021, 16:00 views 3557

Punctul de trecere a frontierei Lipcani-Rădăuți Prut se redeschide

Singurul punct de trecere a frontierei nefuncțional până acum, în contextul pandemiei, Lipcani-Rădăuți Prut, se redeschide traficului transfrontalier.

Astfel, începând cu ziua de sâmbătă, 12 iunie 2021, ora 08:00, va fi restabilit traficul atât pentru persoane, cât și pentru transportul de marfă.

În continuare, la trecerea frontierei de stat se mențin anumite restricții de circulație, impuse în perioada de pandemie.

Poliția de Frontieră și Serviciul Vamal reamintește participanților la traficul transfrontalier despre importanța și necesitatea informării doar din surse oficiale despre condițiile de trecere a frontierei în țările de destinație, inclusiv în cele de tranzit.

Sursa: www.publika.md

Cuvinte cheie:

vama , frontiera

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1919
Populația:
1119 locuitori

Mîndreştii Noi este un sat din cadrul comunei Bilicenii Noi, raionul Sîngerei. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Sîngerei și la 115 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1119 oameni. Satul Mîndreștii Noi a fost înființat în anul 1919.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.