14 decembrie 2016, 15:00 Sănătate views 30367
Vaccinarea antigripală este din nou amînată
14 decembrie 2016, 15:00 Sănătate views 30367

Vaccinarea antigripală este din nou amînată

Vaccinarea antigripală este din nou amînată. Camioanele cu vaccinuri nu au ajuns ieri în RM. De vină ar fi ninsorile abundente din România.

Din cauza vremii, camioanele cu vaccinuri nu au mai ajuns ieri în țară, așa cum a fost planificat. Totuși, acest lucru urmează să se întâmple în după-amiaza aceasta, iar imunizarea împotriva gripei va începe mîine sau poimâine.

Specialiștii îndeamnă să fie vaccinate, în primul rând, persoanele cu risc, adică cei care suferă de maladii cronice, lucrătorii medicali sau angajații din instituțiile de asistență medicală.

Cei de la Centrul Național de Sănătate Publică susțin că numărul bolnavilor de gripă sunt sub pragul epidemic.

Sursa: agora.md

Cuvinte cheie:

vaccin , gripa , reținere

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1774
Populația:
1417 locuitori

Hîrtopul Mic este un sat din cadrul comunei Hîrtopul Mare, raionul Criuleni. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Criuleni și la 34 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1417 oameni. Satul Hîrtopul Mic a fost menționat documentar în anul 1774.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.