31 ianuarie 2022, 12:30 Sport views 3196
Sandu: ”Sfîrșitul de săptămînă ne-a adus mai multe vești bune”
31 ianuarie 2022, 12:30 Sport views 3196

Sandu: ”Sfîrșitul de săptămînă ne-a adus mai multe vești bune”

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a felicitat sportivii care la sfîrșitul săptămînii trecute au adus medalii țării noastre.

”Sfîrșitul de săptămînă ne-a adus mai multe vești bune în sport. Biatlonista Alina Stremous, care evoluează sub drapelul țării noastre din anul 2020, a cîștigat medalia de aur în cursa de urmărire a Campionatului European la Biatlon.

Judocanul Denis Vieru și-a adjudecat medalia de aur la turneul Grand Prix Portugal 2022, categoria seniori (66 kg). În aceeași categorie, Radu Izvoreanu s-a clasat pe locul VII, iar Petru Pelivan (73 kg) - pe locul V. Și dansatorii Gabriele Goffredo și Anna Matus, care reprezintă Republica Moldova, au cîștigat medalia de aur la categoria „adulți”, dansuri latino, la Turneul de calificare continentală pentru Jocurile Mondiale 2022 din Spania.

Felicitări tuturor! Mulțumim pentru emoții pozitive și pentru că arborați drapelul țării noastre la cele mai prestigioase competiții din lume!”, a scris sandu într-o postare.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Maia Sandu , sport , felicitare

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1601
Populația:
2840 locuitori

Zguriţa este un sat şi comună din raionul Drochia. Zguriţa este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, la distanța de 22 km de orașul Drochia și la 182 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2840 de oameni. Satul Zgurița a fost menționat documentar în anul 1601.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.