23 octombrie 2021, 12:30 Sport views 2556
Sheriff este lider în Liga Campionilor la capitolul deposedări și save-uri
23 octombrie 2021, 12:30 Sport views 2556

Sheriff este lider în Liga Campionilor la capitolul deposedări și save-uri

UEFA a actualizat statistica Ligii Campionilor după disputarea meciurilor din cadrul celei de-a treia săptămîni a competiției.

Astfel, Sheriff este lider la capitolul deposedări - 50 la număr, urmat de Besiktas - 48 deposedări și Sporting - 47. Mijlocașul echipei din Tiraspol Edmund Addo a fost inclus în TOP-3 jucători lideri la capitolul deposedări - cu 10 la număr, scrie moldfootball.com

Mai mult, Sheriff conduce și la numărul de save-uri - 21. Tiraspolenii sînt urmați de Besiktas și Malmo - fiecare cu cîte 15 save-uri. Portarul clubului Sheriff Georgios Athanasiadis împarte prima poziție în clasament cu portarul turc Ersin Destanoglu de la Besiktas după numărul de save-uri - ambii reușind cîte 15 salvari.

Totodată, fundașul clubului Sheriff Cristiano da Silva Leite este printre primii trei pasatori ai competiției cu trei pase de gol reușite.

Mijlocașul Sebastian Thill a alergat cea mai mare distanță în primele trei etape din Liga Campionilor - 37,2 km. El este urmat de Joshua Kimmich de la jucătorii lui Bayern Munchen (36,4 km) și de Edson Alvarez de la Ajax (36,0 km).

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Liga Campionilor , UEFA , Sheriff

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1698
Populația:
3394 locuitori

Chiştelniţa este un sat şi comună din raionul Teleneşti. Chiştelniţa este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanţa de 35 km de oraşul Teleneşti şi la 90 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 3394 de oameni. Satul Chiştelniţa a fost menționat documentar în anul 1698 cu denumirea Hoimănești.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.