19 aprilie 2021, 12:00 Sport views 2529
Judocanul moldovean Vadim Bunescu a ocupat locul 7 la Europene
19 aprilie 2021, 12:00 Sport views 2529

Judocanul moldovean Vadim Bunescu a ocupat locul 7 la Europene

Vadim Bunescu a avut cea mai bună evoluție la Campionatul European de judo din Portugalia. El s-a clasat pe locul 7 după ce a obținut două victorii în categoria de greutate 66 kg, informează Comitetul Național Olimpic și Sportiv.

În runda a doua, Vadim l-a învins pe campionul european de anul trecut, azerul Orkhan Safarov.La 73 kg, Petru Pelivan a trecut de polonezul Wiktor Mrowczynski, dar a fost eliminat de campionul olimpic, georgianul Lasha Shavdatuashvili.

Cu o victorie s-a ales și Cristina Blanaru. Alți 5 judocani moldoveni, Cornel Andrieș, Nicolae Foca, Dorin Goțonoagă, Cătălin Marian și Ana Budescu au pierdut în prima rundă.

Liderii judoului moldovenesc, Denis Vieru și Victor Sterpu au lipsit de la Campionatul European. Ei sînt ca și calificați la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

sport , Campionat

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1891
Populația:
229 locuitori

Bulhac este un sat din cadrul comunei Cioropcani, raionul Ungheni. Localitatea se află la distanța de 41 km de orașul Ungheni și la 145 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 229 de oameni. Satul Bulhac a fost întemeiat în anul 1891.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.