23 august 2020, 10:30 Sport views 3277
Au fost desemnați cîștigătorii Campionatului R. Moldova la Box (Video)
23 august 2020, 10:30 Sport views 3277

Au fost desemnați cîștigătorii Campionatului R. Moldova la Box (Video)

Ieri, 22 august, la Hîncești, a avut loc finala Campionatului Republicii Moldova la Box, în cadrul căreia au fost desemnați marii cîștigători.

Astfel, la categoria 56 kg, cîștigător a devenit Bunescu Nicolai (Bălți), pe cînd la cea de 60 kg - Vacula Victor (Tiraspol). Paraschiv Alexandr (Chișinău) a devenit cîștigător la categoria 64 kg, pe cînd Bucșa Nicolai (Hîncești) - la categoria 69 kg.

Cu medalii s-au ales și Vreme Andrei (Chișinău)- categoria 75 kg, Chireacov Andrei (Tiraspol) - categoria 81 kg, Zaplitnîi Andrei (Grimăncăuți) - categoria 91 kg și Linnic Earoslav (Chișinău) - categoria +91 kg.

Cu respectarea cerințelor Ordinului și Instrucțiunilor Ministerului Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova, în contextul pandemiei de coronavirus, competiția a fost organizată cu scopul de a selecta cei mai buni boxeri, care vor reprezenta R. Moldova la mai multe campionate care vor începe curînd.

Sursa: boxing.md

Cuvinte cheie:

Campionat , box , sport

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1973
Populația:
3872 locuitori

Cantemir este un oraş din Republica Moldova, centrul administrativ al raionului Cantemir. Amplasat pe un podiş din sudul republicii, în preajma rîului Prut, este situat la 126 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din 2004, populaţia oraşului constituie 3872 de locuitori. Oraşul Cantemir, populat cu preponderenţă de muncitorii fabricii de conserve „Prut”, pusă în funcţiune în 1967, primeşte statut de unitate administrativă la 6 aprilie 1973.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.