23 aprilie 2019, 16:10 Sport views 14756
Admirați cele mai spectaculoase momente ale luptelor PROFESSIONAL BOXING SHOW! (Video)
23 aprilie 2019, 16:10 Sport views 14756

Admirați cele mai spectaculoase momente ale luptelor PROFESSIONAL BOXING SHOW! (Video)

A fost publicat un video cu imagini uimitoare, cu cele mai vii și spectaculoase momentele ale luptelor excitante și fără compromis ale boxului profesionist, care au avut loc pe 13 aprilie la Chișinău în cadrul evenimentului organizat la cel mai înalt nivel, primului din Moldova show de box profesionist, PROFESSIONAL BOXING SHOW.

Numeroşii spectatori ai acestui eveniment au avut prilejul să se bucure de un spectacol impresionant şi un box frumos, iar numele cîștigătorilor în luptele spectaculoase, pentru totdeauna au fost înscrise în istoria boxului profesionist moldovenesc și mondial!

Vă invităm să urmăriți imagini video ale celor mai bune, frumoase și spectaculoase momente ale luptelor, pentru a vedea puterea loviturilor și atacurile distructive ale cîștigătorilor, loviturile lor de knockout, bucurați-vă de un box frumos, apreciați drama și tensiunea luptelor, vedeți cele mai vii emoții ale triumfului cîștigătorilor și amărăciunea înfrîngerii rivalilor lor.

În cadrul acestui eveniment unic pentru Moldova de box profesionist au avut loc 13 lupte impresionante și spectaculoase, inclusiv meciul principal din 10 reprize pentru titlul de campion al Asiei - centura WBA ASIA, două lupte nu mai puțin încinse pentru Centura Campionului Republicii Moldova INTERNATIONAL, precum și 10 lupte cu participarea celor mai buni luptători moldoveni și străini de nivel înalt din diferite categorii de greutate.

Vedeţi cum a fost!

Primul eveniment din Moldova PROFESSIONAL BOXING SHOW a fost organizat de compania promoțională IBC Promotions și Federația de Box din Moldova cu sprijinul Ministerului Educației, Culturii și Cercetării din Moldova.

Evenimentul unic a avut loc la cel mai înalt nivel, a fost impresionant și spectaculos, datorită susținerii partenerilor generali ai PROFESSIONAL BOXING SHOW, printre care: Moldova-Agroinbank, DAAC-Hermes și salonul Land Rover.

Organizatorii exprimă recunoştinţă partenerilor săi: compania FEA Production și Hotel Club Royal Park.

PROFESSIONAL BOXING SHOW a fost larg mediatizat de partenerii media: Canal 3, Russkoe radio, Sporter, Point, Noi.md.

Sursa: boxing.md  

Cuvinte cheie:

box , sport

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1910
Populația:
31 locuitori

Sagaidacul de Sus este un sat din cadrul comunei Bălţata, raionul Criuleni. Satul este situat la o distanţă de 19 km de oraşul Criuleni şi la 29 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 31 de oameni. Satul Sagaidacul de Sus a fost întemeiat în anul 1910.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.