29 octombrie 2018, 16:50 Sport views 10231
Victor Ciobanu, întîmpinat cu muzică de Fanfară pe Aeroportul Internațional Chișinău (Video)
29 octombrie 2018, 16:50 Sport views 10231

Victor Ciobanu, întîmpinat cu muzică de Fanfară pe Aeroportul Internațional Chișinău (Video)

Vicecampionul la luptele greco-romane Victor Ciobanu a revenit în țară. Tînărul a luat medalia de argint la mondialele de la Budapesta.

Sportivul, care este angajat al Poliției de Frontieră, a fost întîmpinat cu muzică de Fanfară pe Aeroportul Internațional Chișinău de colegii de muncă și de prieteni.

Sportivul moldovean spune că a rămas plăcut surprins de surpriza pregătită de colegii săi: "Mă bucur foarte mult că m-au întîlnit colegii de la serviciu. Nu m-am așteptat că va fi așa frumos. Mulțumesc echipei mele, antrenorilor care au venit și prietenilor".

Luptătorul a avut o evoluție superbă în cadrul competiției din capitala Ungariei. Sportivul moldovean a fost învins abia în finală de rusul Serghei Emelin.

Victor Ciobanu a adus sportului moldovenesc prima medalie de argint din ultimii 23 de ani la Campionatul mondial de seniori la lupte greco-romane.

Sursa: publika.md

Cuvinte cheie:

sport , aeroport , muzica

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1711
Populația:
2712 locuitori

Speia este un sat și comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 33 km de orașul Grigoriopol și la 80 km de Chișinău. Populaţia satului Speia alcătuia 2712 oameni în anul 2012. Satul Speia a fost menționat documentar în anul 1711.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.