14 august 2018, 17:05 Sport views 8520
Un alt succes remarcabil obținut de Radu Albot
14 august 2018, 17:05 Sport views 8520

Un alt succes remarcabil obținut de Radu Albot

Cel mai bun jucător de tenis moldovean, Radu Albot, a cîștigat campionatul pe echipe al Germaniei în componența clubului de tenis „Grün-Weiss Mannheim".

Conform rezultatelor din acest sezon, clubul din orașul Mannheim a ocupat primul loc în clasamentul Primei Bundesligi de Tenis, astfel cucerind pentru a șaptea oară titlul de campion al Germaniei.

Prima Bundesligă de Tenis este cea mai prestigioasă competiție pe echipe din Germania și se desfășoară din anul 1972. Sezonul cuprinde începutul lunii iulie și pînă la mijlocul lunii august și include 9 zile competiționale, pe parcursul cărora echipele joacă în baza sistemului olimpic. Fiecare întîlnire a echipelor constă din 6 meciuri (4 la proba de simplu și 2 la proba de dublu).

În actualul sezon, Radu Albot a reprezentat CT „Grün-Weiss Mannheim" în 5 meciuri la simplu și 2 meciuri la dublu, ieșind învingător în toate confruntările.

Radu Albot evoluează pentru clubul „Grün-Weiss Mannheim" deja al treilea an la rînd. În afară de sportivul moldovean, pentru culorile verde-alb mai evoluează și alți jucători de tenis cunoscuți: finalistul Roland Garros din acest an, Dominic Thiem (Austria), Damir Dzumhur (Bosnia și Herțegovina), Marc Lopez (Spania) și alții.

Sursa: moldova.org

Cuvinte cheie:

Radu Albot , sport

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XX
Populația:
68 locuitori

Bălţata de Sus este un sat din cadrul comunei Bălţata, raionul Criuleni. Satul Bălţata de Sus se află la o distanţă de 26 km de orașul Criuleni și la 13 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 68 de oameni. Satul Bălţata de Sus a fost întemeiat la începutul secolului XX.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.