26 octombrie 2022, 19:00 Caleidoscop views 1799
Horoscop pentru 27 octombrie 2022
26 octombrie 2022, 19:00 Caleidoscop views 1799

Horoscop pentru 27 octombrie 2022

BERBEC

Astazi s-ar putea sa participi la o petrecere mica sau la un eveniment de grup. S-ar putea sa intalnesti cativa prieteni noi si sa auzi stiri care te-ar putea interesa. Aceasta este o zi in care telefoanele mobile si alte dispozitive portabile vor fi probabil utile. Vei dori sa inregistrezi sau sa transmiti o multime de informatii online.

TAUR

Vizitatori surpriza ar putea duce la o mica petrecere improvizata, daca este posibil. Acest lucru ar putea fi distractiv pentru tine, dar ar putea fi si putin iritant. Ar putea interfera cu ceva ce ai planuit si nu poti face nimic fara sa pari ca eviti ceva. Mergi cu fluxul, distreaza-te si apoi incearca sa-ti salvezi propriile planuri cat de bine poti.

GEMENI

Nu este ziua in care sa planuiesti o calatorie cu avionul. Tot ceea ce poate merge prost cu o astfel de calatorie, se va intampla. Daca ai ceva planificat pentru astazi, schimba cu o data viitoare, daca este posibil. Nu va fi o zi buna nici pentru a urma un curs online, deoarece durata de atentie poate fi neobisnuit de scurta. Ce poti face? Relaxeaza-te, citeste si navigheaza pe internet. O multime de informatii interesante ti-ar putea starni curiozitatea.

RAC

Una dintre ambitiile tale in viata este sa fii independent financiar si, in ultimul timp, s-ar putea sa fi facut pasi mari in atingerea acestui obiectiv. Astazi, fara a avea vreo vina, este posibil sa primesti informatii care indica faptul ca ar fi putut exista un esec. Totusi, nimic nu este asa cum pare. Nu intra in panica pana nu stii toate faptele. Probabil ca esti inca pe drumul cel bun.

LEU

O revelatie surprinzatoare de la un prieten sau o cunostinta te-ar putea face sa te gandesti la faptul ca nu cunosti aceasta persoana atat de bine pe cat credeai ca o cunosti. Informatiile te-ar putea face sa pornesti in cautarea cunostintelor care sa te tina ocupat ore intregi. Un copil sau un tanar ar putea veni la tine si sa-ti ceara ajutor. Aceasta promite sa fie o zi plina, dar interesanta. Profita din plin de ea!

FECIOARĂ

Este posibil ca mintea ta sa fie foarte activa astazi. Gandurile si ideile se revarsa in capul tau ca ploaia din cer iar unele dintre ele ar putea fi confuze, iar altele contradictorii. S-ar putea sa fii tentat sa le intelegi pana cand iti provoaca o durere de cap. Noteaza-le si verifica-le intr-o zi sau doua. Este mai probabil ca ideile tale sa aiba sens pentru tine atunci.

BALANȚĂ

Un vechi prieten pe care nu l-ai mai vazut de multa vreme poate sa reapara brusc, poate contactandu-te prin intermediul retelelor sociale. Acest lucru te-ar putea lua prin surprindere, dar nu vei fi mai putin fericit sa vorbesti cu el sau ea din nou. Vesti surprinzatoare de alt fel iti pot veni prin e-mail sau telefon, iar acest lucru te poate conduce intr-o directie total diferita de cea in care ai inceput dimineata.

SCORPION

O problema brusca si neasteptata acasa ar putea fi destul de suparatoare. Acest lucru se refera probabil la instalatii sanitare, electricitate sau un alt tip de echipament casnic. Va trebui sa te descurci, ceea ce inseamna ca vei fi inchis in casa cea mai mare parte a zilei, in asteptarea unui reparator, cand ai prefera sa pleci. Un prieten s-ar putea sa auda de situatia ta si sa vina sa-ti tina companie.

SĂGETĂTOR

Vestile suparatoare pe care le primesti de departe, poate prin telefon sau e-mail, ti-ar putea induce o cadere emotionala. Exista o aura de incertitudine cu privire la ceea ce auzi si s-ar putea sa nu aiba sens. Inainte de a transmite stirile sau de a intra in panica, asigura-te ca stii toate faptele. Probabil vei descoperi ca totul a fost disproportionat. Avand in vedere acest lucru, meriti o seara distractiva.

CAPRICORN

Defectiunile computerului sau erorile bancare iti pot trimite informatii eronate despre finante. Poate ca banca spune ca ai mai putini bani decat ai, sau o factura este mai mare decat credeai ca ar trebui sa fie. Daca poti, asigura-te ca se rezolva astazi. Nu vei dori sa-ti petreci ziua sub acest nor. Probabil ca vei dori sa te rasfeti cu o frivolitate totala.

VĂRSĂTOR

Tu si cineva apropiat ai putea sa nu fii de acord cu privire la o problema. Mandria incapatanata din ambele parti te-ar putea impiedica sa rezolvi lucrurile. Nu merita sa-ti distrugi relatia. Cineva pe care il cunosti s-ar putea sa se indrepte spre divort sau sa se mute, iar vestea ar putea fi un soc pentru tine. Aceasta ar trebui sa fie o zi de surprize – nu toate placute.

PEȘTI

Problemele cu masinile iti pot pune nervii pe cap. Aceasta poate fi o zi in care totul pare sa se rupa. Unele probleme le poti rezolva singur, dar cel putin una poate implica ceva care trebuie inlocuit. Gandeste-te la asta ca la un semn din univers ca ar trebui sa faci altceva. Acesta este singurul mod de a ramane sanatos.

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2022

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1706
Populația:
4496 locuitori

Sălcuţa este un sat şi comună din raionul Căuşeni. Sălcuţa este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Căușeni și la 87 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 4496 de oameni. Satul Sălcuţa a fost menționat documentar în anul 1706.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.