20 octombrie 2022, 19:00 Caleidoscop views 1102
Horoscop pentru 21 octombrie 2022
20 octombrie 2022, 19:00 Caleidoscop views 1102

Horoscop pentru 21 octombrie 2022

BERBEC

Puterile tale de echilibrare vor fi puse la incercare astazi, cand dorinta ta de a lupta va intra in conflict cu nevoia ta de a planifica. S-ar putea sa fii si mai indecis decat de obicei ca urmare a acestei tensiuni interne. Fii constient de timp si de restrictiile pe care ti se impun. Concepe un plan care sa iti foloseasca energia in cel mai eficient mod posibil. Este deosebit de important pentru tine sa te gandesti inainte de a actiona.

TAUR

Incearca sa nu fii prea frustrat de nehotararea care te chinuie astazi. Cu cat stai mai mult pe loc, cu atat va fi mai greu sa te misti. Cheia este sa gasesti un echilibru intre planificare si forta. Este o nevoie incredibila sa faci progrese acum. Daca intalnesti rezistenta, probabil ca ar trebui sa te retragi pentru moment. Luptele nu vor da rezultate pozitive acum.

GEMENI

Indecizia ar putea fi cel mai mare dusman al tau astazi. Tonul general al zilei este susceptibil sa fie destul de exploziv, deoarece un sentiment de restrictie si disciplina intra in conflict cu nevoia de a lupta si de a cuceri. S-ar putea sa descoperi ca atitudinea ta linistita este exact ceea ce te salveaza intr-o zi ca aceasta. Stai jos si lasa pe altcineva sa preia conducerea acum.

RAC

Planurile tale se intalnesc cu o opozitie dura astazi. Ai mers intr-un ritm lent si constant, dar vei descoperi ca tensiunea abraziva apare cu cat incerci sa-ti fortezi vointa asupra celorlalti. Blocajul este destul de probabil din cauza faptului ca exista forte puternice care Se opun. Nimeni nu are chef sa cedeze acum.

LEU

Exista un ton exploziv in aer chiar acum, care este greu de ignorat. Ai nevoie de o vointa foarte puternica pentru a combate fortele abrazive care lucreaza astazi. Ai ocazia sa initiezi controlul asupra situatiei. Alti oameni ar putea fi prea nesiguri pe ei insisi pentru a face o miscare.

FECIOARĂ

Cel mai bun plan al tau de atac astazi este sa nu ataci deloc. Exista destula agresivitate si nu trebuie sa mai adaugi nimic la amestec. Lasati-i pe altii sa-si dea seama. Treaba ta este sa astepti pana cand praful se aseaza. Incearcati sa nu te implici in disputele altora. S-ar putea sa fii tarat mai mult in situatie decat te face sa te simti confortabil.

BALANȚĂ

S-ar putea sa fie nevoie sa franezi astazi pentru ca traiectoria ta actuala nu este in concordanta cu oamenii si energia din jurul tau. Asigura-te ca nu calci pe degetele altor persoane cu comportamentul tau. Aceasta este o zi pentru a lua in considerare o abordare mai disciplinata. S-ar putea sa fie nevoie sa stabilesti o structura mai buna, astfel incat sa iti folosesti energia mai eficient in general.

SCORPION

Daca ai fost reticent sa faci o miscare, ar trebui sa te gandesti de ce. Ce te-a retinut? Frica de esec? Un comentariu negativ de la altcineva? Simti ca nu esti prea pregatit pentru consecintele actiunilor tale? Este timpul sa te eliberezi de aceste bariere mentale care te impiedica sa faci progrese. Nu lasa indoiala de sine sa stea in calea planurilor tale.

SĂGETĂTOR

Disciplina si un plan solid sunt prietenii tai astazi. Incetineste-ti abordarea si ia in considerare consecintele actiunilor tale. Acesta este momentul sa te concentrezi asupra a ceea ce ai nevoie pentru a realiza si sa concepi un plan pentru a realiza acest lucru. Exista neliniste in aer care te-ar putea face sa actionezi in graba.

CAPRICORN

S-ar putea sa experimentezi un conflict intern astazi si nu esti sigur cum sa procedezi. O parte din tine simte nevoia de a lupta, in timp ce o alta parte – un aspect mai mental – iti cere sa tii acest impuls sub control. S-ar putea ca acest conflict sa te tina imobil din cauza lipsei de incredere in oricare dintre tabere. Incearca sa nu te stresezi din cauza acestor probleme.

VĂRSĂTOR

Poate fi greu sa te conectezi cu ceilalti astazi. Oamenii pot fi mai degraba nehotarati. Pe de alta parte, oamenii sunt susceptibili sa fie mai maleabili. Acesta ar putea fi un moment bun pentru a prelua controlul. Asigura-te ca ai in vedere cele mai bune interese ale tuturor partilor implicate. Nu este corect sa profiti de oamenii care nu se pot hotari singuri despre ceva.

PEȘTI

Ai avut o tendinta puternica pentru razboi in ultima vreme. Dorinta ta de a duce lucrurile la bun sfarsit a crescut si esti nerabdator sa faci progrese. Problema este ca s-ar putea sa fii nevoit sa te abtii putin astazi, deoarece exista o mare forta la lucru care te incurajeaza sa iei o pauza de la traiectoria actuala. Incetineste si fa-ti un plan in loc sa mergi orbeste inainte spre necunoscut.

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2022

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1830
Populația:
5882 locuitori

Tvardiţa este un sat şi comună din raionul Taraclia. Tvardiţa este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanţa de 44 km de oraşul Taraclia şi la 118 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 5882 de oameni. Satul Tvardița a fost înființat în anul 1830.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.