14 octombrie 2022, 19:00 Caleidoscop views 1901
Horoscop pentru 15 octombrie 2022
14 octombrie 2022, 19:00 Caleidoscop views 1901

Horoscop pentru 15 octombrie 2022

BERBEC

Se pare ca sensibilitatea ta este in usor conflict cu actiunile tale. Continui sa faci miscarile zilnice si sa faci ceea ce ai planuit sa faci, dar se pare ca inima ta nu mai este in asta. Nu intreba de ce. Doar ca ai muncit din greu si te-ai gandit din greu in ultima vreme. Ti-ai atins limita si este timpul sa te odihnesti.

TAUR

Poate ca ai cheltuit prea multi bani de curand si este clar ca o reechilibrare este necesara daca vrei sa gasesti mai degraba placere decat frustrare. Este un fenomen curios, ca si cum ai fi pierdut contactul cu corpul tau. Totusi, in corpul tau iti vei gasi echilibrul in cele din urma. Cu siguranta nu il vei gasi in capul tau!

GEMENI

Poate ca ai asteptat cu nerabdare momentul sa sari in noi aventuri dupa meditatia din ultimele luni. Sa stii ca momentul aproape a sosit! Acum ai la dispozitie strategia, obiectivul si mijloacele pentru a reusi. Mai ramane putin de facut asa ca aduna-ti puterile si pregateste-te sa actionezi cu o vigoare reinnoita.

RAC

Daca te simti obosit si iritabil in acest moment, trebuie sa stii ca acest lucru este normal. S-ar putea sa fi avut cateva saptamani care au fost putin prea studioase. Doresti sa continui pe aceeasi cale? Ai grija ca ambitiile tale sa nu te duca la epuizare. Vei fi si mai frustrat daca va imbolnaviti. Asa ca fii intelept si ai grija de nevoile tale de baza.

LEU

Acesta va fi un moment bun pentru a cauta in alta parte. Ar trebui sa faci exact asa cum face artistul cand a lucrat prea mult la un tablou, adica sa faci un pas inapoi. Trebuie sa-ti limpezesti capul. Mergi la plimbare. Suna un mentor sau un prieten artist. Pauzele nu sunt niciodata usoare pentru tine, dar fa-o oricum. Dupa aceea, vei crede ca a fost cel mai bun lucru pentru tine.

FECIOARĂ

Acesta este momentul potrivit pentru a te elibera de relatiile apuse. Acest lucru nu va fi usor, dar este necesar. In viata ta profesionala si privata, esti prea ezitant pentru a iesi din situatii sau obligatii neplacute. Ti-e frica sa nu ranesti oamenii sau sa-i infurii. Dar, pana la urma, te ranesti singur. Acorda mai multa greutate propriilor nevoi si urmeaza-ti propria cale.

BALANȚĂ

Ai decolat ca un glont in urma cu cateva zile, facand progrese mari intr-o perioada scurta de timp. Acum te confrunti cu indoieli care iti submineaza toata energia. Reflectand la evenimentele din ultimele zile, este evident ca ai fost oarecum nesabuit in urmarirea obiectivelor tale. Nu renunta. Regandeste-ti strategia.

SCORPION

Exista o oarecare probabilitate sa fii bantuit de gandurile despre viata ta amoroasa de astazi. Poate ca esti intrigat de ideea de a explora anumite taramuri secrete ale relatiei tale, dar nu esti sigur cum sa-i comunici acest lucru partenerului tau. Poate ca inca testezi apele, asteptand pana cand stii cum te simti. In orice caz, ai putea decide sa continui astazi.

SĂGETĂTOR

Astazi, mai mult ca niciodata, vei dori sa scapi de rutina zilnica. Esti insetat de noi privelisti si sunete, fete si locuri noi, dar stii ca trebuie sa jonglezi intre dorintele si obligatiile profesionale si casnice. Nu este intotdeauna usor. Ai incredere in imaginatia ta pentru a gasi o modalitate de a rezolva acest conflict.

CAPRICORN

In sfarsit, te-ai redresat. Afectiunile minore care te-au tinut in loc in ultimul timp incep sa dispara si esti pe cale sa iti recastigi toata energia fizica. Daca exagerezi, nivelul de energie este probabil sa scada din nou. In orice caz, vei fi invatat o lectie valoroasa despre importanta moderatiei, mai ales acum. Nu exagera!

VĂRSĂTOR

Te simti putin obosit astazi? Este foarte posibil, avand in vedere toate framantarile emotionale prin care ai trecut in ultima vreme. Este nevoie de timp pentru a te recupera dupa astfel de furtuni. Dupa cum stii, munca in sine nu este ceea ce te deprima. Este grija cu privire la viitor care iti consuma energia. Ofera-ti o pauza astazi. Fa-ti timp pentru odihna si recuperare.

PEȘTI

Exista o oarecare probabilitate ca starea de spirit de acasa sa fie plina de tensiune. Ai avut vreun dezacord intelectual? In orice caz, se pare ca increderea in sine este mai puternica decat oricand acum. Continua sa iti exprimi orice plangeri sau opinii pe care este posibil sa le pastrezi pentru tine dar incearca sa o faci cu blandete, mai ales in ceea ce priveste familia.

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2022

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1522
Populația:
1913 locuitori

Drăguşenii Noi este un sat şi comună din raionul Hînceşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Horodca și Dragușenii Noi. Localitatea se află la distanța de 28 km de orașul Hîncești și la 60 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1913 oameni. Satul Drăguşenii Noi a fost menționat documentar în anul 1522.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.