28 iunie 2022, 19:00 Caleidoscop views 1306
Horoscopul pentru 29 iunie 2022
28 iunie 2022, 19:00 Caleidoscop views 1306

Horoscopul pentru 29 iunie 2022

BERBEC

Emotiile tale pot fi putin rezervate astazi dar este in regula sa iei o pauza de la activitate si sa stai pur si simplu jos. Acesta este un moment bun pentru a sta pe spate fara sa faci nicio miscare brusca. Lasa energia zilei sa te duca unde vrea. Cu cat te poti apropia de intuitivitatea eului tau interior, cu atat te vei apropia de un partener romantic sau de un membru al familiei.

TAUR

Probabil ai avut o saptamana incarcata si s-ar putea sa te simti obosit astazi si asta poate fi pentru ca ai avut prea multa mancare aseara, ai stat prea tarziu, sau ambele. Este impotriva firii tale sa ramai si sa te odihnesti, dar aceasta este ziua perfecta pentru a te relaxa cu o carte buna. Vei dori sa faci cateva exercitii, dar nu exagera. Dupa cum stii bine, poti obtine mai multe dintr-un lucru bun!

GEMENI

Se pare ca relatiile sentimentale pentru tine sunt ca un teritoriu de razboi, astfel ca iti pui pe fuga toti potentialii parteneri. Eforturile unei persoane de a te maguli sunt sortite esecului pentru ca tu ai grija sa ii spulberi orice speranta. Nu mica iti va uimirea cand un prieten iti va atrage atentia ca ranesti sentimentele celor din jur.

RAC

S-ar putea sa apara niste informatii noi care sa te determine sa te concentrezi asupra unui nou interes. Te va face sa calatoresti in locuri si momente indepartate. Poti comunica, de asemenea, cu niste oameni noi care sunt din tari straine. S-ar putea sa aiba povesti fascinante de spus! Orice s-ar intampla, ziua de astazi promite sa iti excite curiozitatea si sa iti stimuleze intelectul.

LEU

Ai putea fi intr-o dispozitie fantezista toata ziua, asa ca s-ar putea sa nu fii prea concentrat pe aceasta lume. Acest lucru este minunat pentru studii artistice sau metafizice, precum si pentru a fi sensibil la ceilalti. Fereste-te de tendinta de a visa ochii deschisi cand ar trebui sa fii atent! S-ar putea sa doresti sa iesi din lumea mondena si sa iti urmezi visele, dar aceasta nu este ziua pentru a o face. Este o zi buna de planificat.

FECIOARĂ

Starea ta de spirit poate fi putin detasata si imprastiata astazi. Aceasta atitudine iti poate aduce probleme daca nu esti atent. Asigura-te ca pastrezi cel putin un picior pe sol pentru ca este important sa ramai puternic legat de realitate. Simte-te liber sa te implici mai profund intr-un proiect pe care altfel l-ai putea lasa altora.

BALANȚĂ

O calatorie cu avionul ar putea fi posibila in viitorul tau apropiat. Este posibil sa planifici sa vizitezi tari straine atunci cand este posibil. Ai putea merge cu prietenii sau cu un grup cu care esti asociat. Noi interese neobisnuite iti pot atrage atentia, ademenindu-te sa studiezi in continuare si ai putea ajunge sa te inscrii la un atelier online. Cauta sa iti extinzi orizonturile.

SCORPION

Banii sunt probabil in mintea ta acum. Dorinta de securitate financiara sporita te-ar putea obliga sa cauti de lucru sau investitii care sa dea roade mari. Oportunitatile sunt susceptibile sa vina de la prieteni, poate de la cineva cu care ai mai lucrat. Probabil ca vei realiza ceea ce doresti pentru moment, dar nu este sigur daca vei continua pe aceasta cale in viitor.

SĂGETĂTOR

Atitudinea indiferenta pe care o arati celor din jurul tau te face sa pari lipsit de sentimente. Invata sa-ti arati sentimentele chiar daca s-ar putea sa fii ranit. Vei intalni dragostea adevarata doar atunci cand iti vei deschide cu adevarat inima.

CAPRICORN

Stresul si frustrarea la locul de munca ar putea sa te faca sa te gandesti sa te eliberezi, sa iesi pe usa si sa mergi in alta parte. Un alt gand se va referi probabil la intoarcerea la scoala si pregatirea pentru o cariera in alt domeniu. S-ar putea sa ai nevoie de o vacanta, iar intoarcerea la scoala ar putea fi o idee grozava in viitor, dar nu te decide astazi. Astepta cel putin cateva zile.

VĂRSĂTOR

Multe schimbari ar putea avea loc in viata ta acum. Chiar daca majoritatea dintre ele sunt pozitive, rasturnarea poate fi nelinistitoare chiar acum. Nu te lasa panicat. Nu trebuie facut nimic din care sa nu te descurci. Fa fiecare sarcina cu cate un pas pe rand. Pe masura ce scapi de fiecare obstacol, drumul inainte pare mult mai lin. Cand ajungi, totul va fi bine. Continua!

PEȘTI

Lumea ta fantastica este activa astazi si imaginatia ta se dezlantuie. Pastreaza o anumita cantitate de control asupra emotiilor tale. Te-ai putea regasi intr-un nor de confuzie pana dupa-amiaza. Evita acest lucru incercand sa te impaci cu ceilalti pe tot parcursul zilei. Asigura-te ca actiunile tale rezulta dintr-un echilibru egal intre gandire si emotie.

 

Sursa: horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2022

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1925
Populația:
117 locuitori

Lunga Nouă este un sat din cadrul comunei Crasnîi Vinogradari din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Dubăsari și la 53 km de Chișinău. Populaţia satului Lunga Noua alcătuia 117 oameni în anul 2011. Satul Lunga Noua a fost întemeiat în anul 1925.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.