21 iunie 2022, 19:00 Caleidoscop views 1305
Horoscopul pentru 22 iunie 2022
Foto: slovodel.com
21 iunie 2022, 19:00 Caleidoscop views 1305

Horoscopul pentru 22 iunie 2022

BERBEC

Dacă vrei să străluceșți, atunci fă-o. Menținerea echilibrului include uneori să fii puțîn egoist. Simte-te liber să radiezi frumusețea ta în lume. Dacă nu te afli într-o situație care să te facă fericit, schimbă situația. Nu ai niciun motiv să te simți mizerabil. Nu te lasă împins de capriciile altora. Fii liber, fii tu însuți, chiar dacă asta înseamnă că ai putea crea tensiune.

TAUR

Oamenii ar lua o decizie înțeleaptă să-ți iasă din cale astăzi. S-ar putea să te simți că un motor cu abur alimentat până la refuz cu cărbuni aprinși. Probabil că vei fi neclintit în ceea ce privește cursul tău și nimeni nu te va putea scoate din cale. Dacă oamenii se uită cu atenție, ar putea chiar să vadă aburul care iese din urechile tale.

GEMENI

Energia de foc a zilei te ajută să mergi mai departe cu proiectele pe care le ai în lucru. Pune lucrurile în mișcare acum. Ieși din fundal și întră în centrul atenției. Rachetă ta este alimentată și gata să decoleze. Tot ce trebuie să faci acum este să aprinzi motorul. Folosește-ți puterea emoțiilor pentru a oferi un impuls care te va propulsa către stele.

RAC

S-ar putea să fii încărcat cu energie, dar simți că nu ai unde să o foloseșți. Forță există, dar scopul poate să nu fie pe placul tău. Discuția cu alții poate doar să te încurce așa că ascultă-te pe ține. Te cunoșți mai bine decât oricine altcineva. Nu ai de ce să te temi și nu lasă îndoială să te consume. Dacă nu pare a fi momentul potrivit pentru a face o mișcare, nu îți fă griji. Nu e nimic în neregulă cu liniștea.

LEU

Tensiunea poate ajunge astăzi la un punct culminant pentru ține. Nu fi surprins dacă vei avea parte de o opoziție aprinsă. Acesta este probabil rezultatul faptelor tale. Ciclurile de furie ajung într-un punct critic, iar caracterul tău încăpățânat răspunde cu o forță la fel de puternică. Încearcă să nu te iei prea în serios. Viață este menită să fie distractivă iar obiectivul nostru este să fim fericiți.

FECIOARĂ

Nu este nevoie să te incrunti când o altă persoană trece pe lângă ține doar pentru că nu o cunoșți. Trebuie să te rupi obiceiul de a-ți trăi viață în frică. Fă pași activi pentru a vindecă această tendința, fără a renunta atunci când forțe puternice încearcă să te intimideze cu forță brută. Promovează imaginea de pace și seninătate pe care o ai în minte.

BALANȚĂ

O explozie de energie se îndreaptă spre ține astăzi și vei descoperi că nu lipsește nici adrenalină din sistemul tău. Nu întârzia – există oportunități acum care s-ar putea să nu mai fie disponibile pentru ține mai târziu. Acțiunea este numele jocului. Vei fi remarcat și răsplătit corespunzător pentru eforturile tale. Emoțiile tale au o mare putere acum.

SCORPION

Ai putea întâlni niște blocaje emoționale astăzi iar acest lucru s-ar putea datora lipsei de onestitate din partea ta. Asigura-te că respecți adevărul în orice moment. O energie puternică, puternică, îți poate provoca ego-ul. Nu fi surprins dacă această forță este foarte încărcată emoțional. Conflictul este probabil să apară dacă nu eșți sincer cu privire la sentimentele tale de îndată ce acestea apar.

SĂGETĂTOR

Există o energie iubitoare de distracție în ziua de azi, care ar trebui să-ți ofere multă putere și încredere în ține. Vei fi extrem de eficient în tot ceea faci dacă ai încredere în lucrurile pe care le spui și faci. Emani dragoste pasională din inima și nimeni nu va putea răspunde cu altceva decât cu același lucru.

CAPRICORN

S-ar putea să devii puțîn puternic cu emoțiile tale astăzi. Nu fi surprins dacă eșți că un dragon care suflă foc când vorbești. Scânteile sunt apte să zboare pentru că sentimente puternice s-au acumulat în interiorul tău. Acum este momentul să le eliberezi în toată intensitatea lor. Oamenii trebuie să audă lucrurile pe care le ai de spus. Îți faci un deserviciu ție și altora, păstrând totul pentru ține.

VĂRSĂTOR

Această este o zi fantastică pentru ține și vei avea o mare putere fizică. Angajează-te în activități care folosesc această forță. Abordează proiectele energice și simte-te liber să vorbești. Asigura-te că întreagă lume știe că te ocupi de fiecare sarcina.

PEȘTI

Această este o zi bună pentru a te avansa în ceea ce faci. Folosește energia puternică a zilei pentru a continuă proiectele care s-ar putea să-și fi pierdut din avant. Ridică frâiele și preia controlul asupra direcției vieții tale. Simte-te liber să fii mai agresiv decât ai fi în mod normal. Arată-le altora valoarea ta incredibilă.

Sursa: horoscop.ro

Cuvinte cheie:

iunie , horoscop , astrologie , 2022

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1554
Populația:
1125 locuitori

Holoşniţa este un sat şi comună din raionul Soroca. Din componenţa comunei fac parte localităţile: Holoşniţa și Cureşniţa. Localitatea se află la distanța de 15 km de orașul Soroca și la 171 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1125 de oameni. Satul Holoșnița a fost menționat documentar în anul 1554.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.