09 noiembrie 2021, 19:00 Caleidoscop views 2947
Horoscopul pentru 10 noiembrie 2021
09 noiembrie 2021, 19:00 Caleidoscop views 2947

Horoscopul pentru 10 noiembrie 2021

BERBEC

S-ar putea sa te simti putin obosit astazi, dar mental esti ok. Ideile ti-ar putea aparea in continuare in cap, trimitandu-te in zboruri de fantezie care iti excita creativitatea. Aceasta este o zi grozava pentru a citi sau chiar pentru a viziona documentare. Orice ai invata ti-ar putea fi de mare folos mai tarziu.

TAUR

Astazi ai putea cauta sa iti extinzi cunostintele despre arte. Poti decide sa explorezi galerii, sa participi la un concert sau sa cauti cele mai recente bestselleruri. Un prieten te poate insoti. Fa o zi din asta! Cartile, antichitatile sau alte obiecte fine ar putea fi deosebit de atragatoare acum. Incearca sa nu eviti cumparaturile. Vei descoperi o multime de articole care iti plac si doresti sa le cumperi!

GEMENI

Astazi s-ar putea sa ai dorinta de a te uita la genealogia ta. Internetul a facut posibil ca toata lumea sa invete despre stramosi, iar acum este un moment minunat pentru tine sa o faci. Din punct de vedere spiritual, ai putea decide, de asemenea, sa explorezi vietile anterioare sau sa intri in contact cu ghizi spirituali sau animale totem. Activitatile de grup ar putea fi de mare ajutor in aceste momente.

RAC

Ideile practice, stiintifice sau spirituale de tot felul sunt baza vietii tale. Astazi s-ar putea sa-ti extinzi cunostintele si o mare parte din ceea ce inveti se poate baza pe tehnologii precum telescoape sau acceleratoare de particule. Mare parte din ceea ce inveti poate fi confuz, dar ramai atent. Va avea mai mult sens pentru tine mai tarziu.

LEU

Astazi s-ar putea sa apelezi la ajutorul prietenilor pentru a-ti creste abilitatile de lucru la calculator. Ai putea fi interesat de latura artistica a computerelor si doresti sa experimentezi grafica computerizata sau animatia. Videojurnalismul ar putea fi, de asemenea, de interes. Este posibil sa primesti cateva vesti bune dar neasteptate despre o posibila crestere a veniturilor, desi aceasta ar putea fi intarziata.

FECIOARĂ

O noua poveste de dragoste ar putea veni in calea ta. Un vechi prieten ti-ar putea parea brusc mai mult, trimitand relatia intr-o directie cu totul noua. S-ar putea intampla si invers. O dragoste veche ar putea sa reapara si sa reinvie relatia, facandu-ti un nou prieten dintr-o dragoste veche. Circumstantele din jurul tau se schimba, si tu la fel.

BALANȚĂ

Perspectivele care ti se prezinta azi ti-ar putea pune imaginatia in priza. Poate ca ideile pentru eseuri, poezii, picturi sau muzica iti vin in valuri si s-ar putea sa doresti sa ramai acasa pentru a le dezvolta, poate impreuna cu un prieten. Lasa ideile sa vina! S-ar putea sa insemne mai mult pentru tine mai tarziu.

SCORPION

Stirile despre situatia dificila a celor dezavantajati din lume te-ar putea face sa te joci cu ideea de a face mai mult pentru a face diferenta. Acesta este un obiectiv laudabil, dar esti mai predispus sa vezi latura romantica a ajutorarii celor nevoiasi decat realitatile dure ale situatiei. Inainte de a decide sa abordezi orice noua ambitie astazi, ia totul in considerare. S-ar putea sa te razgandesti.

SĂGETĂTOR

Ti-ai dorit vreodata sa fii vedeta de cinema sau sa participi intr-un fel in industria filmului? Astazi s-ar putea sa ai sansa sau cel putin sa inveti unele dintre abilitatile tehnice necesare. S-ar putea sa ai ceva timp pentru a invata despre grafica computerizata sau dezavantajele lucrului cu camera. De asemenea, ai putea intalni cativa oameni implicati in aceasta industrie.

CAPRICORN

Ai depus putin prea mult efort in ultimele zile si s-ar putea sa te simti putin apatic. Cu toate acestea, mintea ta este inca activa si s-ar putea sa cauti stimulare prin carti, TV sau prelegeri de un fel. Ar trebui sa gasesti interesant tot ceea ce inveti si asta te-ar putea porni intr-o noua directie. Astazi te-ai putea transforma intr-un fotoliu calator!

VĂRSĂTOR

Ai putea avea niste vise foarte ciudate, dar frumoase astazi. Scrie-le. Incearca sa-ti spuna ceva. Poti, de asemenea, sa faci un plan pentru a iti creste veniturile, care ar putea sau nu sa functioneze. Ia in considerare toate aspectele planului si intra in contact cu realitatea acestuia inainte de a explora prea departe. S-ar putea sa fie functional, dar nu in felul in care te astepti.

PEȘTI

Astazi s-ar putea sa incepi sa-ti vezi prietenii intr-o lumina noua. Poate ca realizarile lor ti-au starnit admiratia. O persoana speciala ar putea parea mai perfecta ca niciodata si ai putea sa-ti vezi din prietenul printr-o ceata romantica. Tine minte ca punctul tau de vedere asupra acestor oameni oglindeste doar punctul tau de vedere despre tine insuti. Recunoaste-ti meritele tale si ale celorlalti.

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2021

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1470
Populația:
583 locuitori

Pereni este un sat şi comună din raionul Rezina. Din componenţa comunei fac parte localităţile Pereni și Roșcani. Satul Pereni este situat la o distanță de 25 km de orașul Rezina și 102 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004 populaţia satului constituia 583 de oameni. Menționat documentar în 1470.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.