03 octombrie 2021, 19:00 Caleidoscop views 2363
Horoscopul pentru 4 octombrie 2021
03 octombrie 2021, 19:00 Caleidoscop views 2363

Horoscopul pentru 4 octombrie 2021

BERBEC

Astazi ar trebui sa te simti fericit si entuziast. Orice ar fi, ar fi bine sa te straduiesti daca vrei sa ai succes, indiferent daca este vorba despre un job sau o inspiratie creativa. Dedicarea si organizarea talentului tau promit avansarea. Daca nu esti implicat in prezent intr-o relatie, poti fi in curand. Daca ai un partener, astepta-te la o logodna sau o casatorie. Daca esti casatorit, astepta-te la o noua apropiere.

TAUR

Deciziile pe care le vei lua in aceasta zi iti vor schimba atat viata sentimentala cat si cea sociala. Vei avea posibilitatea sa te asociezi intr-o afacere ce te va ajuta sa iti maresti veniturile. Partenerul de viata iti va propune sa mergeti in vizita la anumite persoane pe care nu le-ati mai vazut de mult timp. Intalnirea cu aceste persoane iti va oferi o stare de bine. Distreaza-te.

GEMENI

Se poate forma un nou tip de legatura cu cineva pe care il consideri prieten. Poate ca descoperi un interes reciproc sau iti vezi brusc prietenul intr-o lumina noua. Acest lucru poate fi frumos, dar inainte de a te angaja in orice, fa un efort pentru a cunoaste persoana putin mai bine. Imaginea ta despre el sau ea ar putea fi intunecata de idealism.

RAC

Intelectul si modul tau cu cuvinte te-au ajutat bine in trecut. Acum toate semnele indica faptul ca vei progresa mai rapid spre obiectivele tale. Avansarea este cu siguranta la orizont. S-ar putea sa te decizi sa iti maresti piata, inscriindu-te la un curs de un anumit fel, poate un grad avansat. Toate sistemele merg cum trebuie!

LEU

Astazi poate fi una dintre ultimele tale sanse de a spune ce iti doresti despre o anumita situatie asa ca profita de ocazie pentru a te exprima. Gandurile tale pot fi destul de progresive, asa ca foloseste aceasta atitudine in viitor pentru a intra pe un teren nou in proiectul tau. Vei fi recompensat in consecinta pentru eforturile depuse.

FECIOARĂ

Ziua de astazi ar putea marca un punct de reper pentru tine sub forma de recunoastere publica. Gandirea ta clara, rapida si puterile de observare i-au impresionat pe ceilalti si ai putea profita de beneficiile muncii tale grele. Aceste evenimente te-ar putea incuraja sa cauti alte metode de a avansa, poate prin urmarea catorva cursuri.

BALANȚĂ

In multe privinte, energia zilei nu poate fi mult mai buna pentru tine. Depinde de tine sa indrepti aceasta energie spre o actiune care iti va hrani sufletul. Exista o mare putere si forta in spatele emotiilor tale. Ar trebui sa te asiguri ca vei purta acest sentiment bun cu tine in fiecare situatie de acum incolo.

SCORPION

Este timpul sa recunosti ca stilul tau de viata agitat este cu tine. Astazi trebuie sa incepi sa te organizezi. Asteptarea pana in ultima clipa pentru a avea grija de sarcini importante provoaca doar anxietate. Fa o lista cu tot ceea ce ai nevoie pentru a finaliza si acorda prioritate acesteia. Considera-te norocos daca poti limita lista la o singura pagina!

SĂGETĂTOR

E posibil sa fi simtit dorinta de a-ti exercita imaginatia. Oricat de mult te bucuri de profesia ta, nu exista prea multe sanse sa iti arati latura vizuala creativa. Cu putin timp liber, poti ridica vopsele si pensule sau stiloul si hartia si poti incepe un proiect de arta de un anumit fel. Cu toate ingrijirile gospodaresti si vizitatorii care ii ai, astepta-te la incurajare!

CAPRICORN

Esti ocupat cu probleme si obligatii personale in aceasta zi. In timp ce ai toate intentiile de a te reuni cu cei dragi pentru cina, nu pari sa te poti conecta. Este frustrant, dar continui sa incerci. Cand in sfarsit va reuniti, tovarasia voastra va compensa mai mult decat asteptarea!

VĂRSĂTOR

Nu te mira daca simti o afectiune puternica pentru cineva pe care l-ai intalnit la serviciu. Aceasta ar putea fi o afectiune prietenoasa sau ar putea fi mai puternica decat atat. Daca e aceasta din urma, s-ar putea sa nu fie o idee buna sa exprimi in mod excesiv aceasta emotie. Sentimentul ar putea trece la fel de repede cum a venit, sau persoana ar putea fi indisponibila emotional. Fii discret!

PEȘTI

Esti fericit, energic si optimist in aceasta zi si simti dragoste pentru toata omenirea. Nu te mira daca asta aduce oameni noi in viata ta. Nu ii poti acuza ca vor sa fie in preajma ta. Arati la fel de bine precum te simti. Poti simti ochii care te urmaresc in timp ce mergi pe strada. Bucura-te de atentie!

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2021

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1604
Populaţia:
1458 locuitori

Cuizăuca este un sat şi comună din raionul Rezina. Este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, situat la o distanţă de 27 km de oraşul Rezina şi la 71 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1458 de oameni. Este menţionat documentar la 25 februarie 1604.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.