27 septembrie 2021, 19:00 Caleidoscop views 2482
Horoscopul pentru 28 septembrie 2021
27 septembrie 2021, 19:00 Caleidoscop views 2482

Horoscopul pentru 28 septembrie 2021

BERBEC

In aceasta zi ar fi bine sa stai deoparte de unele activitati ce necesita o anumita atentie. Poate ar fi bine sa nu incepi unele proiecte noi deoarece risti ca din neatentie sa faci unele greseli ce vor fi penalizate. Incearca sa te odihnesti astfel incat sa poti reveni la starea ta de odinioara.

TAUR

In ultima vreme pari foarte bun la concentrare si la obtinerea treburilor pe care le ai de facut, chiar si atunci cand haosul domneste in jurul tau. Se pare ca datorita agitatiei din aceasta zi iti va fi greu sa obtii ceea ce iti doresti. Nu iti fa griji din cauza lipsei de productivitate deoarece maine vei putea incepe din nou ceea ce lucrai. Relaxeaza-te si incearca sa te distrezi.

GEMENI

Probabil stii ca nu obtii libertatea intr-o singura clipa, ci mai degraba, pe masura ce treci prin viata. Poate ca te-ai simtit ca si cum nu ai suficienta libertate. In urmatoarele zile, ai putea gasi situatiile sau persoanele de care ai nevoie pentru a te elibera. Nu uita ca iubirea este cea mai mare libertate dintre toate. Ar putea fi timpul sa-i faci loc in viata ta.

RAC

Exista posibilitatea ca in aceasta zi sa fii nevoit sa iei in considerare anumite modificari bruste. Ai auzit chemarea de a face totul diferit decat de obicei astazi? Desi schimbarea poate fi inconfortabila, dorinta de a o imbratisa acum lucreaza in favoarea ta. Bucura-te de izbucnirea de inspiratie care te impinge in actiune. Incearca sa lasi totul deoparte si sa traiesti momentul! Nu este mai bine sa mergi pe calea pe care doresti sa o urmezi?

LEU

Nu lua nimic din ceea ce auzi azi la valoarea nominala, in special in ceea ce priveste banii. Un prieten bine motivat te poate aborda cu o ocazie ce nu poate fi ratata. Asculta tonul si ia toate informatiile, dar nu iti lua nici un fel de angajament. Probabil ca vei vedea mai multe defecte atunci cand examinezi informatiile mai tarziu. Indica-le catre prietenul tau. Vei economisi bani si jena acestei persoane vorbind.

FECIOARĂ

O suma de bani pe care s-ar fi putut sa o astepti de departe poate fi amanata. Acest lucru ar putea fi frustrant pentru tine, dar nu intra in panica. Banii vin intr-adevar. Deci, daca situatia ta nu este urgenta, stai doar pe loc si asteapta. Daca doresti sa te consulti cu cei care iti trimit, fa orice din toate punctele de vedere. Totusi, probabil vei descoperi ca problema este in mainile lor. Ai rabdare.

BALANȚĂ

Pleci intr-o excursie sau te muti? Educatia este implicata intr-un fel? Oricare ar fi motivele pentru care pleci, vei castiga orice sperai pentru tine si multe altele. Scrierea, predarea si orice ar implica comunicarea ar trebui sa mearga foarte bine chiar acum, inclusiv conversatiile cu un partener romantic. Mintea ta este rapida chiar acum, asa ca profita la maxim.

SCORPION

Mesaje primite dintr-un loc indepartat, posibil prin fax, e-mail sau site-ul web, ar putea sa nu fie complet exacte. Daca informatiile prezentate in acest mod iti declanseaza un clopot de alarma in capul tau, asigura-te ca faci o cercetare pe cont propriu si verifici faptele. Nu accepta nici o stire la valoarea nominala astazi. Liniile de comunicare umana si tehnica sunt cu siguranta necesare astazi.

SĂGETĂTOR

Orice lucru la care lucrezi in acest moment poate fi extins enorm cu ajutorul unui partener, in special a un proiect creativ sau o lucrare scrisa. Priveste situatia ca o samanta a unei idei ce sta sa infloreasca intr-un intreg camp al creativitatii. Aminteste-ti ca esti restrictionat doar de propria imaginatie, deci viseaza mai departe.

CAPRICORN

Vina poate fi un motivant puternic, dar nu este pura. Astazi te-ai putea simti obligat sa ajuti un membru al familiei cu ceva in care ai prefera sa nu iei parte. Exista momente ca acesta, cand datoria familiala anuleaza dorintele personale. Fa tot posibilul pentru a fi util si plin de mila, chiar daca ar putea fi o perioada de incercare pentru tine. Te vei simti bine odata ce totul va fi gata.

VĂRSĂTOR

Problemele legate de locuinta se rezolva astazi. Fie ca obtii banii necesari pentru a cumpara una sau te muti cu chirie, acum este un moment important din viata ta si esti pregatit pentru tot felul de sacrificii. Bucura-te de realizarea ta, desi unii iti amintesc cate eforturi financiare vei face de acum incolo.

PEȘTI

Nu lua informatiile pe care le primesti astazi la valoarea nominala si nici nu te lasa incurcat de problemele tehnice ce te vor incurca pe parcursul zilei. Efectueaza unele apeluri telefonice si verifica toate faptele. Orice ai face, nu lasa nimic sa iti strice ziua. Totul va fi rezolvat. Relaxeaza-te si savureaza un cappuccino.

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2021

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1859
Populația:
993 locuitori

Ciolacu Vechi este un sat din cadrul comunei Ciolacu Nou, raionul Făleşti. Localitatea se află la distanța de 22 km de orașul Fălești și la 103 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 993 de oameni. Satul Ciolacu Vechi a fost menționat documentar în anul 1859.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.