23 iulie 2021, 19:00 Caleidoscop views 6959
Horoscopul pentru 24 iulie 2021
23 iulie 2021, 19:00 Caleidoscop views 6959

Horoscopul pentru 24 iulie 2021

BERBEC

In aceasta zi vei avea de luat anumite decizii destul de importante pentru viitorul tau. Poate fi vorba de un nou loc de munca, de mutarea intr-o casa noua sau de plecarea intr-o calatorie de afaceri. Ar fi bine sa te consulti cu partenerul de viata in legatura cu ceea ce vrei sa faci pentru a evita un mic conflict. Prietenii vor dori sa te invite in aceasta seara la o petrecere in cartier, asa ca ar fi bine sa nu ratezi aceasta ocazie.

TAUR

Adauga mai multa pasiune vietii tale iubitoare. Cu cat esti mai indraznet, cu atat mai mult vei primi raspunsul dorit. Chiar daca ai dori sa planifici ceva inainte, ar fi bine sa iei lucrurile incet, deoarece viata ta romantica este o zona in care ar putea face mai bine abordarea opusa. Ai incredere in tine si fii spontan in toate aspectele legate de dragoste.

GEMENI

Du-te la un muzeu de arta. Mintea si inima lucreaza impreuna si esti capabil sa fii mai receptiv la elementele lumii noastre, care le imbina impreuna. Fa din aceasta seara un eveniment si asigura-te ca ai luat cu tine un prieten bun sau un partener romantic. Ia o masa buna si nu uita de desert. Apreciaza lumea pentru minunea ei naturala.

RAC

O crestere brusca a intuitiei tale te-ar putea face sa te simti mai mult in acord cu gandurile, sentimentele si dorintele altora. Comunicarea ta va fi clara si deschisa ca rezultat. Probabil te vei apropia de toata lumea, in special de partenerul tau romantic. Nu te astepta ca tot ceea ce faci astazi sa fie pozitiv. Altii au problemele lor. Lasa-i sa stie ca intelegi.

LEU

Astazi te-ai putea confrunta cu o alegere. S-ar putea sa te gandesti in ceea ce priveste relocarea pentru a avansa in cariera ta, dar ai putea fi confuz cu privire la optiunile tale. S-ar putea sa te lupti cu mai multe optiuni. Vizitele din partea membrilor familiei nu te vor ajuta probabil in acest moment. Asteapta cateva zile si apoi gandeste-te serios la ceea ce vrei sa faci.

FECIOARĂ

Lucrurile bune ar putea sa vina la tine din toate punctele de vedere astazi. Mai devreme sau mai tarziu vei fi obligat sa actionezi. Poate parea ca peretii camerei se maresc din ce in ce mai mult. Presiunea se cladeste si aerul devine stagnant. Iesi la aer. Exercitiile te vor ajuta sa eliberezi o parte din presiunea pe care o simti.

BALANȚĂ

Incearca sa iti acorzi putina putere! Nu exista o criza energetica in viata ta chiar acum, mai ales pentru ca inca mai visezi sa ajungi cat mai sus si sa ai parte de un succes. De fapt, vei avea atat de multa energie incat sa iti poti termina sarcinile mai devreme decat te asteptai. Daca faci acest lucru, utilizeaza timpul suplimentar pentru a face un mic inventar mental al sarcinilor pe care le-ai realizat si al obiectivelor pe care trebuie sa le rezolvi in continuare.

SCORPION

Intuitia ta ar trebui sa creasca cu furie. Astazi poti primi mesaje psihice de pretutindeni, atat personale cat si universale. Acest lucru poate fi un pic coplesitor, mai ales daca nu esti obisnuit cu asta. Este un simptom al cresterii tale interioare. Ar trebui sa fie o evolutie foarte pozitiva pe termen lung. Aceasta poate ajuta la transformarea viselor tale cele mai dragi in realitate.

SĂGETĂTOR

O schimbare brusca pe plan personal sau profesional ti-ar putea veni in cale. Poate vei obtine o noua oportunitate de angajare sau te vei intalni cu cineva care iti va schimba viata. Aceasta este o zi buna sa savurezi norocul si noile inceputuri. Ele arata o promisiune de durata pentru o vreme. Relaxeaza-te si bucura-te de optimismul si entuziasmul care le ai pentru viitor.

CAPRICORN

Nu ai incredere in nimeni astazi, nici macar pe oamenii pe care ii consideri prieteni. Exista indicii de inselaciune, in special la locul de munca. Cineva poate sa ascunda ceva de tine sau chiar sa manipuleze informatiile in avantajul sau. Asigura-te ca verifici faptele inainte de orice. Nu lua cuvantul nimanui in serios pentru nimic. Aceasta este o zi buna pentru a-ti lua de bun propriul sfat.

VĂRSĂTOR

Tot felul de schimbari minunate sunt in aer acasa si la locul de munca. Pe frontul personal, este posibil ca cineva nou sa intre in viata ta si sa o schimbe in bine. La locul de munca, poate a fost acceptata o propunere trimisa de tine sau ai fost implicat intr-o afacere la care ai lucrat ceva timp si incepe sa aduca unele beneficii. Bucura-te de aceasta energie cereasca!

PEȘTI

Partenerul tau se poate intoarce dintr-o calatorie astazi, si o conversatie profunda ar putea urma. Probabil iti va impartasi povestiri despre calatorie, ceea ce ar putea aduce in discutie viitorul relatiei voastre. Nimic nu poate fi decis. Este mult mai probabil ca discutiile sa se concentreze asupra generalitatilor decat asupra specificului. Vei castiga o intelegere mai puternica a partenerului tau.

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2021

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1609
Populația:
4790 locuitori

Sărata-Galbenă este un sat şi comună din raionul Hînceşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Cărpineanca, Valea Florii, Coroliovca, Brătianovca și Sărata-Galbenă. Localitatea se află la distanța de 14 km de orașul Hîncești și la 51 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 4790 de oameni. Satul Sărata-Galbenă a fost menționat documentar în anul 1609 cu denumirea Răurești.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.