17 iunie 2021, 19:00 Caleidoscop views 4041
Horoscopul pentru 18 iunie 2021
17 iunie 2021, 19:00 Caleidoscop views 4041

Horoscopul pentru 18 iunie 2021

BERBEC

Astazi ai putea citi o carte despre exercitii fizice sau nutritie care pare sa te tulbure putin. Conform cartii, faci totul gresit! Aminteste-ti ca ceea ce autorul descopera probabil este o anumita practica care a functionat pentru el sau ea. Fiecare e diferit. Nu iti schimba obiceiurile pentru practici care nu te fac sa te simti bine. Consulta un profesionist daca esti in continuare ingrijorat. O astfel de persoana este mai mult decat capabila sa inteleaga ce este potrivit pentru tine.

TAUR

Un vizitator de sex feminin ar putea veni la usa ta astazi cu cateva informatii interesante si utile. Ar putea implica orice, de la tendintele pietei de valori, o nunta viitoare sau chestiuni oculte si metafizice. Oricare ar fi, o vei gasi captivanta si ar putea sa stai si sa o asculti pentru ceva timp. Pana cand va pleaca, mintea ta poate fi bine sa se roteasca. Fa o plimbare pentru a iti limpezi gandurile sau vei sta treaz toata noaptea.

GEMENI

Astazi se pot ivi unele indoieli cu privire la anumite conceptii spirituale pe care le-ai imbratisat de ceva timp. Nu lasa acest lucru sa provoace o criza. Ar putea fi doar o parte normala a cresterii tale interioare. In schimb, du-te inapoi si citeste cartile vechi pe care le-ai inceput, apoi citeste cateva noi si incerca sa vezi ideile din perspectiva actuala. Poti afla ca nu sunt atat de indoielnice.

RAC

Ziua de astazi va fi plina de posibilitati. Ai putea sa te indragostesti la prima vedere sau cel putin, sa intalnesti pe cineva care iti va capta interesul! Ar trebui sa te simti mai ales iubitor, pasionat si dornic sa te dedici unei cauze demne sau unor activitati creatoare. Nu te astepta ca totul sa cada imediat. Ai putea intalni cateva obstacole, dar rezultatul final va fi cel sperat.

LEU

Daca ajuti adesea persoanele la nevoie sau daca ajuti oamenii sa faca parte din profesia ta, aceasta zi va aduce la lumina anumite idei. Trebuie sa iei timpul in mod regulat pentru a avea grija de tine. Daca nu, nu vei mai putea sa ii ajuti pe ceilalti. Gandeste-te si nu mai cauta scuze pentru motivul pentru care nu poti sa o faci. Gandeste-te la o schimbare.

FECIOARĂ

Daca simti ca incerci sa impingi un ciocan patrat intr-o gaura rotunda, probabil ai dreptate. Indiferent daca ai dificultati personale sau profesionale, exista momente in care nu esti nevoit sa platesti asa de mult. De fapt, este adesea un semn ca exista ceva fundamental in relatie. Incearca sa iei mai mult o atitudine filosofica. Daca este destinat sa functioneze, va functiona.

BALANȚĂ

Te simti invincibil, ca si cum ai putea face orice. Bucura-te de aceasta abundenta de energie, fiind cu siguranta neobisnuita. Ai grija sa nu exagerezi. Daca nu esti obisnuit sa alergi zilnic, o cursa de cinci mile ar putea sa te faca sa te simti rau maine. In mod similar, nu incerca sa termini toate reparatiile de uz casnic intr-o singura zi. Aminteste-ti ca lent si usor vei castiga cursa si te vei mentine in forma pentru calatoria lunga!

SCORPION

Cineva la locul de munca te-ar putea gasi dintr-o data foarte atragator si nu-ti spune nici un secret astazi. Felul in care ii vei raspunde, desigur, depinde de tine dar daca nu simti aceleasi sentimente, nu raspunde pozitiv pur si simplu pentru ca esti flatat. Acest lucru iti poate provoca probleme, in special daca aceasta persoana este in pozitie de autoritate.

SĂGETĂTOR

Abilitatile tale psihice sau intuitive naturale ar putea fi scurtcircuitate astazi. Interferentele de la mintile altor oameni ar putea provoca probleme si asta nu iti va face nici un bine. Capacitatile tale imaginative ar putea fi mai degraba distorsionate. Cel mai bun sfat posibil ar fi sa iei aceasta zi pentru nevoile tale. Poti sa te intorci maine la rutina obisnuita.

CAPRICORN

Astazi va fi aproape imposibil sa iei unele decizii. De aceea, ar trebui sa lasi pe altcineva. Mergi impreuna cu partenerul tau, astfel incat sa nu trebuie sa te gandesti cu adevarat unde te vei indrepta. Treaba ta este sa te concentrezi pe partea emotionala a lucrurilor si sa o faci in siguranta. Natura ta iubitoare si grijulie este un produs valoros in aceste zile.

VĂRSĂTOR

Va fi o zi destul de ocupata pentru tine, si probabil vei iubi fiecare minut din ea. Te poti astepta sa intalnesti multi oameni pe masura ce te apropii de ziua ta de munca. Vor fi drumetii si ocoluri pe care nu le anticipezi, dar ele sunt cu atat mai placute din cauza spontaneitatii lor, precum pranzul neasteptat cu unu prieten. Astfel de momente furate iti imbogatesc viata.

PEȘTI

Vei dori sa raspunzi informatiilor creative care vor circula liber astazi. Nu suprima nevoia de a canta, de a compune, de a picta sau de a scrie. Vei fi in plina floare de creativitate, astfel incat sa profiti la maximum de ea. Vei putea sa te ocupi de obligatiile tale zilnice si sa faci in continuare loc pentru expresia ta creativa. Asculta mesajele pe care le primesti si le lasa-le sa izbucneasca.

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2021

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1910
Populația:
31 locuitori

Sagaidacul de Sus este un sat din cadrul comunei Bălţata, raionul Criuleni. Satul este situat la o distanţă de 19 km de oraşul Criuleni şi la 29 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 31 de oameni. Satul Sagaidacul de Sus a fost întemeiat în anul 1910.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.