07 aprilie 2021, 19:00 Caleidoscop views 4340
Horoscopul pentru 8 aprilie 2021
07 aprilie 2021, 19:00 Caleidoscop views 4340

Horoscopul pentru 8 aprilie 2021

BERBEC

Astazi va fi o zi excelenta pentru tine! Desi nu vor aparea evenimente specifice, exista promisiunea imensa de libertate. O schimbare fundamentala este pe cale sa apara in ocupatia ta. Pe masura ce se desfasoara ziua, te poti astepta sa fii mai vizionar, mai creativ si poate mai razvratit. De data aceasta, vei fi mult mai eficient decat in ​​ultimul timp.

TAUR

Frustrarile din cariera se pot manifesta sub forma de supraalimentare, bauturi in exces sau cheltuieli imprudente. Acestea sunt doar simptome care mascheaza adevarata problema. Daca poti petrece ceva timp pentru a medita, iti vei calma nervii si vei descoperi radacina frustrarii tale. Dupa ce vei avea faptele, va fi mai usor sa concepi o solutie eficienta.

GEMENI

Activitatile de grup, poate cu un accent social, ecologic sau umanitar, ar putea avea loc astazi undeva in cartierul tau. Ai putea decide sa participi cu partenerul tau romantic. Ai putea intalni cativa prieteni in acest proces si toti pot fi prinsi de emotia generata de cei din centrul atentiei. Asculta bine si gandeste-te la ceea ce inveti azi. S-ar putea sa faca o diferenta in viitorul tau.

RAC

Exista o multime de oportunitati care ar putea aduce venituri crescute, eventual un nou loc de munca, chiar o noua cariera. O multime de apeluri telefonice, e-mailuri sau alte comunicatii ti-ar putea aduce informatii despre aceste posibilitati. Asigura-te ca le notezi pe cele care par cele mai promitatoare.

LEU

Exista posibilitatea ca un coleg sa aiba o dispozitie foarte proasta, si, prin urmare, nu este cea mai usoara persoana din lume cu care sa poti lucra. De fapt, astazi el sau ea ar putea sa nu lucreze deloc si s-ar putea sa te simti obligat sa te legi de o anumita slabiciune. Fa-o doar daca sarcinile sunt urgente. Nu este corect pentru tine sa faci treaba altcuiva. Nu te simti vinovat daca lasi sarcinile neterminate.

FECIOARĂ

Oamenii care ar putea fi acolo unde te astepti s-ar putea dovedi a fi contacte importante. Cu toate acestea, s-ar putea sa constati ca alte responsabilitati interfereaza cu planurile tale si vei experimenta un val de dezamagire. Daca esti creativ, vei gasi o modalitate de a-ti indeplini obligatiile si de a participa si la eveniment. Gandeste-te la asta!

BALANȚĂ

In aceasta zi, s-ar putea sa decizi sa participi la o activitate de grup care se preocupa in primul rand de un interes intelectual, filosofic sau spiritual. S-ar putea sa intalnesti o persoana carismatica a carei conversatie iti stimuleaza mintea si te determina sa vii cu noi perspective. Pe parcursul zilei, ai putea observa ca aceasta persoana iti pare foarte atragatoare si te poti imagina implicandu-te romantic la un moment dat.

SCORPION

Cineva de care ai vrut sa auzi de multa vreme, poate un vechi prieten care locuieste departe, te-ar putea suna astazi. Vei fi fericit sa il auzi, dar ar putea duce la un joc frustrant pe parcursul zilei. Nu te irita prea repede. Continua sa rezisti. In cele din urma vei atinge baza si te vei bucura ca ai facut-o!

SĂGETĂTOR

Vei domni suprem in acest labirint de conflict si nemultumire excesiva. S-ar putea sa ti se solicite chiar sa introduci si sa restabilesti comanda. Daca conflictul este intern, mergi mai departe. Dar fii cu bagare de seama daca ti se cere sa fii seriful la birou!

CAPRICORN

Te simti obligat sa creezi ceva in domeniul artistic, tehnic sau filosofic. Daca ti-ai si acorda suficient timp pentru a urmari aceste idei, ar fi minunat! Astazi, realizezi ca totul tine de concentrare. Renunta la periodice, computere, telefoane si alte astfel de distrageri si poti fi surprins de bogatia de inspiratie care iti vine.

VĂRSĂTOR

Exista o lene care se varsa peste tine si ai putea incerca sa gasesti o modalitate de a te strecura din anumite responsabilitati. Chiar daca aceasta idee pare grozava acum, este posibil sa te imbogatesti mai tarziu. Fii prudent sa inseli sistemul si apoi sa astepti beneficiile complete ale muncii grele in schimb. Vei castiga exact ceea ce meriti.

PEȘTI

Cuvintele tale ar putea avea tonul unui intelept la fiecare subiect. Drept urmare, ai putea sa devii frustrat de altii care actioneaza imaturi sau fara educatie. Nu este treaba ta sa judeci. Ajuta-i pe ceilalti sa inteleaga imaginea mai bine, in loc sa presupui ca sunt demni sau nu doresc sa invete.

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , zodie , astrologie , 2021

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1876
Populația:
1603 locuitori

Vişniovca este un sat şi comună din raionul Cantemir. Vişniovca este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 28 km de orașul Cantemir și la 113 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1603 oameni. Satul Vişniovca a fost menționat documentar în anul 1876.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.