20 mai 2020, 17:45 Caleidoscop views 4442
5 motive de ce să-ți cumperi un aparat de aer condiționat
20 mai 2020, 17:45 Caleidoscop views 4442

5 motive de ce să-ți cumperi un aparat de aer condiționat

În acest an meteorologii ne promit o vară care începe timpuriu și durează îndelungat, iar acest lucru presupune că temperaturile înalte ne vor însoți peste tot. Deci, cel mai relevant în acest caz este să achiziționezi cât de curând un conditioner Chisinau. Un astfel de echipament tehnic are menirea de a-ți oferi un echilibru termic și un schimb de aer cald-rece tocmai potrivit pentru locuința ta. Specialiștii Eurosanteh îți dezvăluie cinci motive pertinente de ce să-ți cumperi un aparat de aer condiționat înainte de sezonul cald al anului curent.

Ai posibilitatea de a gestiona eficient temperatura în locuință

Specialiștii în domeniul sănătății publice confirmă faptul că în perioada caldă a anului există o probabilitate înaltă de a răci sau de a face o pneumonie urâtă. Sună ciudat? Să știi că de fapt acest lucru nu e doar posibil, ci cât se poate de real. O cauză evidentă este faptul că unele spații sunt răcite prin intermediul unor ventilatoare care nu permit setarea sau reglarea temperaturii convenabile. Pentru a evita decalajele înalte de temperatură și a evita tot felul de complicații ulterioare este cazul să procuri un aparat de aer condiționat.

Apropo, această posibilitate este disponibilă nu doar pentru proprietarii de locuințe individuale, ci și pentru cei care dețin oficii, deoarece climatizoarele în Chișinău, și anume la Eurosanteh, sunt disponibile în două categorii: industriale (destinate spațiilor mari) și cele casnice (pentru uzul cotidian). Așa că acum poți asigura confortul ideal al temperaturii, între +22 - +23 grade, atât pentru familia ta, cât și pentru angajații sau colegii tăi de birou. Ce înseamnă confortul termic pentru organism? Mai puțină energie cheltuită pentru echilibru, încărcătură mai mică pe sistemul circulator, deci o sănătate de invidiat a sistemului cardiovascular și o imunitate mai stabilă.

Poți monitoriza calitatea aerului pe care îl respiri

Tehnologiile inovaționale nu se opresc în loc, iată de ce aparatele de aer condiționat sunt dotate în prezent cu tot felul de sisteme de filtrare și curățire a aerului, precum și de ionizare, adică încărcarea fluxului de aer cu ioni pozitiv, care au efect benefic asupra sistemului nostru respirator. Să nu uităm că zi de zi ne ciocnim de poluarea intensă a aerului și de reziduurile provenit din mediul extern. Iată de ce atunci când ajungem în sfârșit acasă tot ce ne dorim este tihna și plăcerea unei respirații profunde, curate.

Ai oportunitatea de a păstra echilibrul sanitar

Aparatul de aer condiționat reprezintă, în egală măsură, o barieră bună pentru a conserva echilibrul sanitar. În primul rând, deoarece împiedică apariția și dezvoltarea a tot felul de microorganisme nepotrivite sănătății tale. În al doilea rând, distruge, grație sistemelor de curățare, orice fel de germeni sau factori alergeni care pot pătrunde odată cu aerul de afară.

Condiția principală în acest caz este să menții curate filtrele climatizatorului. Acest lucru se poate face atât independent, cât și cu ajutorul specialiștilor Eurosanteh. În mod ideal, se recomandă curățarea de minim două ori pe an, dintre care una neapărat înaintea sezonului cald.

Poți economisi la agent termic

Acest motiv ține, în mod evident, de perioada rece a anului, dar este relevant mai ales în contextul faptului că prețurile la agentul termic sunt în constantă creștere. Astfel, alegând aparatele de aer condiționat cu climă dublă poți să-ți răcești eficient casa vara sau să o încălzești iarna.
         Eficiența în acest sens este considerabilă și pentru agenții economici cu magazine mari. De exemplu, dispui de un spațiu comercial de 100 metri pătrați. Grație unui aparat de aer condiționat din clasa de eficiență A+++ vei putea încălzi încăperea, chiar dacă afară sunt -30 grade, fără a instala cazane sau alte echipamente de încălzire (exemplu concret - aparatul de aer condiționat Gree Amber). Economisești pe sistemul de încălzire iarna, ai aer curat și răcoros vara.

Poți evita apariția mucegaiului sau a ciupercilor


O ventilare corectă a aerului asigură prevenția eficientă a apariției mucegaiului, deoarece curenții constanți și temperatura constantă nu permite formarea condensatului și respectiv apariția mucegaiului sau a ciupercilor. Acest lucru este cu atât mai util pentru sănătatea ta și a celor dragi, cât și pentru finanțele tale, deoarece vei scăpa de posibile reparații ulterioare.

Te-am convins să procuri un aparat de aer condiționat, dar nu știi de unde? Apelează chiar acum la compania Eurosanteh, unde vei găsi climatizatoare la cele mai avantajoase prețuri (Electrolux, Gree, Daikin, Zanussi), iar specialiștii te vor ajuta să alegi un model după buget și-ți vor acorda servicii de montare, mentenanță la cel mai înalt nivel. Ne găsești la adresa str. Hâncești sau la numerele de contact (022) 022-560 /  (068) 272-991.

 

Cuvinte cheie:

aer , temperatura

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1863
Populația:
845 locuitori

Cîşla este un sat şi comună din raionul Teleneşti. Cîşla este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanţa de 12 km de oraşul Teleneşti şi la 102 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 845 de oameni. Satul Cîşla a fost menționat documentar în anul 1863.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.