18 februarie 2018, 13:30 Caleidoscop views 12774
Cele mai mari greșeli pe care le faci în avion
18 februarie 2018, 13:30 Caleidoscop views 12774

Cele mai mari greșeli pe care le faci în avion

Mai mulți însoțitori de zbor au dezvăluit care sînt cele mai deranjante obiceiuri pe care la au pasagerii.

Pe primul loc se află refuzul de a închide telefoanele mobile sau de la selecta opțiunea "Mod Avion", în ciuda rugăminților însoțitorilor de zbor.

Un alt gest deranjant al pasagerilor este, spun stewardesele, ignorarea instrucțiunilor de siguranță prezentate de acestea la începutul zborului.

Totodată, o greșeală la care membri echipajului îi roagă pe pasageri să renunțe este că se străduiesc să-și ia gențile și obiectele personale în momentul în care se face o evacuare de urgnță, pierzînd, astfel, timp prețios.

De asemenea, însoțitorii de zbor îi roagă pe părinți să nu le dea prea multă mîncare copiilor înainte de zbor, întrucît aceștia sînt sensibili la turbulențe și există un risc crescut de a vomita.

Lași obiecte pe culoarul dintre scaune sau îți întinzi picioarele în acea zonă? Este un obicei care pe însoțitorii de zbor îi deranjează, întrucît se împiedică încontinuu de tine sau de obiectele așezate acolo, potrivit mirror.co.uk.

Sursa: www.realitatea.net

Cuvinte cheie:

avion , greşeală , sfat

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1872
Populația:
52 locuitori

Bogdanovca este un sat din cadrul comunei Iserlia, raionul Basarabeasca. Localitatea se află la distanța de 30 km de orașul Basarabeasca și la 68 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 52 de oameni. Satul Bogdanovca a fost menționat documentar în anul 1872.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.