Mergi spre compartimentul: Muzica
22 octombrie 2013, 14:34 Dansul moldovenesc views 13629
22 octombrie 2013, 14:34 Dansul moldovenesc views 13629

Concurs internaţional de dans sportiv s-a desfășurat la Chişinău



La Chişinău a avut loc un concurs internaţional de dansuri sportive. Sute de copii şi maturi din ţara noastră, dar şi de peste hotare şi-au demonstrat talentul în faţa juriului. Cei mai mici participanţi aveau vîrste de doar 4 ani. Concursul a fost organizat de “Asociaţia de dans din Republica Moldova” în colaborare cu Asociaţia Internaţională de dans, informează tv7.md.

Concursul Internaţional de dans sportiv a fost organizat în premieră la Chişinău. Astfel, peste 500 de cupluri din 10 ţări ale lumii şi de toate vîrstele s-au întrecut pe ringul de dans.

Pentru a-și demonstra talentul, copii vor concura alături de participanți din Polonia, Cehia, Ucraina, Belarus şi Israel.

Performanţa picilor a fost apreciată şi de membrii juriului, veniţi de peste hotare.

La sfîrşit participanţii au primit diplome de particiapre, iar cei mai buni
s-au ales cu trofee şi premii băneşti.

Concursul internaţional de dansuri sportive a fost organizat în premieră la Chişinău, pînă acum acesta era organizat la Tiraspol.

Sursa: tv7.md

Cuvinte cheie:

concurs , Dansuri , Chisinau

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1603
Populația:
2133 locuitori

Pohrebeni este un sat şi comună din raionul Orhei. Din componenţa comunei fac parte localităţile Şercani, Izvoare și Pohrebeni. Localitatea se află la distanța de 43 km de orașul Orhei și la 86 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2133 de oameni. Satul Pohrebeni a fost menționat documentar în anul 1603.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.