Mergi spre compartimentul: Muzica
01 februarie 2023, 16:00 Muzica views 1883
S-a aflat în care semifinală va evolua R.Moldova la Eurovision
01 februarie 2023, 16:00 Muzica views 1883

S-a aflat în care semifinală va evolua R.Moldova la Eurovision

Reprezentantul țării noastre va evolua la Eurovision în prima semifinală, pe 9 mai, la Liverpool. Deocamdată nu se cunoaște cine va reprezenta țara noastră la acest concurs muzical. Finala națională va avea loc pe 4 martie.

Tragerea la sorți a semifinalelor Eurovision Song Contest 2023 a avut loc, marți, la Liverpool, alături de o ceremonie prin care însemnele orașului gazdă au trecut de la gazdele anterioare, Torino, transmite realitatea.md.

Formațiile pentru semifinale au fost stabilite aleatoriu prin extragerea țărilor din 6 poturi (pe baza modelelor istorice de vot) pentru a determina în ce semifinală (și jumătate din acel spectacol) vor concura.

Franța, Germania, Italia, Spania și Regatul Unit nu concurează în semifinale și nici Ucraina nu va concura în acest an, dar s-a decis aleatoriu în care dintre cele două semifinale fiecare țara va putea vota. Ordinea exactă de funcționare va fi decisă de producători la o dată ulterioară.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Eurovision , muzica , concurs

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1898
Populația:
943 locuitori

Brînzenii Noi este un sat şi comună din raionul Teleneşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile: Brînzenii Vechi și Brînzenii Noi. Localitatea este situată la distanța de 36 km de orașul Telenești şi la 87 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 943 de oameni. Prima mențiune documentară a satului datează din anul 1898.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.