Mergi spre compartimentul: Muzica
06 decembrie 2022, 15:00 Muzica views 1984
Ion Paladi și Paula Seling, au lansat un nou colind
06 decembrie 2022, 15:00 Muzica views 1984

Ion Paladi și Paula Seling, au lansat un nou colind

Interpretul de muzică populară din Republica Moldova, Ion Paladi și artista din Românnia, Paula Seling, în ajunul sărbătorilor de iarnă au lansat un nou colind. „La mulți ani de sărbători” - melodia care ar putea să răsune în casele oameni de sărbători a adunat deja peste 170 de mii de vizualizări pe youtube.

„Decembrie este luna colindelor, iar Ion Paladi și Paula Seling v-au pregătit cea mai frumoasă surpriză în preajma sărbătorilor de Crăciun. „La mulți ani, de sărbători!” este numele celui mai NOU colind, filmat într-un cadru de poveste”, se arată în descrierea videoclipului de pe youtube.

Cei doi interpreți sunt acompaniați de Orchestra „Lăutarii”. Muzica colindului este compusă de Ion Paladi și Corneliu Botgros, iar versurile au fost scrise de Mariana Honceru.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

colinde , muzica

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1830
Populația:
1242 locuitori

Troiţcoe este un sat şi comună din raionul Cimişlia. Troiţcoe este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Cimișlia și la 93 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1242 de oameni. Satul Troițcoe a fost menționat documentar în anul 1830.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.