Mergi spre compartimentul: Muzica
18 octombrie 2022, 14:00 Muzica views 1291
Pianiștii din Moldova vor participa la un concurs internațional
18 octombrie 2022, 14:00 Muzica views 1291

Pianiștii din Moldova vor participa la un concurs internațional

Pianiștii din Moldova au fost invitați să participe la cea de-a V-a ediție a Concursului Internațional al Pianiștilor ”Vladimir Krainev” de la Moscova, care va avea loc în luna martie 2023, transmite Noi.md

Potrivit Casei Ruse din Chișinău, la concurs sînt invitați să participe pianiști din diferite țări cu vîrste cuprinse între 8 și 12 ani, 13-16 ani, 17-22 de ani.
Competițiile vor avea loc în trei etape: runda de calificare, audiție preliminară, audiții competitive. În cadrul ultimei etape, participantul trebuie să interpreteze una sau mai multe piese care reflectă, în opinia sa, dezvoltarea ulterioară a muzicii clasice și formele interpretării sale.

Artistul poate prezenta o compoziție de autor, improviza pe un subiect liber, dar pote atrage și alți muzicieni pentru a-și pune în aplicare ideea.

Finaliștii, precum și învățătorii lor, vor primi premii bănești și diplome.

Participarea este gratuită. Puteți depune cerere pînă la 1 noiembrie la următorul link: krainevcompetition.com.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

pianist , concurs , muzica

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1830
Populația:
1008 locuitori

Ferapontievca este un sat şi comună din UTA Găgăuzia. Ferapontievca este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 15 km de municipiul Comrat și la 120 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia constituia 1008 oameni. Satul Ferapontievca a fost menționat documentar în anul 1830.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.