Mergi spre compartimentul: Muzica
19 septembrie 2018, 14:50 Muzica views 11979
Dan Balan, pe primul loc în topurile muzicale din Japonia
19 septembrie 2018, 14:50 Muzica views 11979

Dan Balan, pe primul loc în topurile muzicale din Japonia

După ce i-a făcut pe africani să cînte în limba moldovenească, Dan Balan a ajuns preferatul japonezilor. Piesa „Numa numa 2" a cucerit topurile muzicale din această țară și continuă să se mențină pe primul loc de cîteva zile.

Cu această performanță s-a lăudat chiar artistul pe rețelele de socializare. Pentru succesele sale, fanii l-au apreciat cu aproape 23.000 de like-uri la postarea de pe Instagram și peste 132.000 de like-uri la videoclipul de pe YouTube.

Amintim că videoclipul piesei a fost filmat în Uganda, Africa, acolo unde Dan Bălan a avut drept parteneri de filmare peste 100 de copii dornici să danseze și să ofere lumii întregi o parte din energia lor.

În primăvara acestui an, Dan Balan a lansat piesa „Allegro Ventigo" (feat. Matteo), care în numai cinci luni a adunat peste 38 de milioane de vizualizări pe YouTube, și încă se mai poate auzi la cele mai mari radiouri și televiziuni muzicale din țară.

Originar din Republica Moldova, Dan Balan este interpret, compozitor și producător. Este primul și singurul compozitor din Republica Moldova nominalizat vreodată la premiul Grammy, cel mai important și prestigios premiu din industria muzicală mondială.

Sursa: zugo.md

Cuvinte cheie:

Dan Bălan , Japonia , muzica

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1495
Populația:
10196 locuitori
Logo

Rezina este un oraş din Republica Moldova, centrul administrativ al raionului Rezina. Amplasat în nord-estul republicii, pe malul drept al Nistrului, oraşul Rezina se află la o distanţă de 98 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia constituie 10196 locuitori. Localitatea Rezina este atestată documentar în anul 1495.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.