22 iulie 2019, 17:50 Personalități views 2559
Serghei Bucur: Continuăm să luptăm pentru viața fiului! (Foto)
22 iulie 2019, 17:50 Personalități views 2559

Serghei Bucur: Continuăm să luptăm pentru viața fiului! (Foto)

Portalul Noi.md a scris anterior despre situația dificilă în care s-a pomenit familia vestitului artist moldovean și muzician rock, Serghei Bucur, liderul legendarei formații chișinăuiene O'Chad.

Fiul său Igor a fost diagnosticat cu o boală oncologică - leucemie acută, iar acum ei duc o luptă pentru sănătatea și viața băiatului.

Igor Bucur are nevoie de tratament îndelungat, iar acest lucru necesită cheltuieli considerabile. Tatăl său, Serghei Bucur, este nevoit să-și vîndă picturile pentru a plăti, cel puțin parțial, pentru tratamentul fiului său.

În prezent, sînt disponibile două lucrări pe care le puteți vedea în fotografia de mai jos - se numesc "Сон Цэ" și "Лу На". Tehnica de realizare - serigrafie, dimensiune - 30/30.

Cei care doresc să ajute băiatul să depășească boala gravă, pot să-l contacteze direct pe tatăl său, Serghei Bucur, scriindu-i un mesaj privat pe rețeau de socializare Facebook. Adresa personală a lui Serghei Bucur pe Facebook: https://www.facebook.com/sergei.bukur.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

tratament , personalitati , desen

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1607
Populația:
673 locuitori

Codru este un sat din cadrul comunei Mîndreşti, raionul Teleneşti. Localitatea se află la distanța de 15 km de oraşul Teleneşti şi la 102 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 673 de oameni. Satul Codru a fost menționat documentar în anul 1607.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.