19 februarie 2023, 13:00 Realitatea moldovenească views 1236
Echipele de salvatori care au participat în misiunea din Turcia au revenit în țară
19 februarie 2023, 13:00 Realitatea moldovenească views 1236

Echipele de salvatori care au participat în misiunea din Turcia au revenit în țară

Cei 55 de salvatori moldoveni, care au participat în misiunile de salvare din Turcia, au revenit acasă, Aceștia au fost întîmpinați, în punctul de trecere a frontierei Giurgiulești - Galați, la ora 6:50, de reprezentanți ai Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), care le-au mulțumit pentru curaj și dăruire.

Trecerea frontierei de stat a fost cu prioritate și în regim facilitat pentru convoiul de intervenție la dezastre al Republicii Moldova, transmite Noi.md cu referire la tv8.md.

12 autospeciale, 55 de salvatori și 2 cîini de căutare, au format echipa IGSU în misiunile de salvare a victimelor cutremurului devastator produs în Turcia.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

salvatori , Turcia

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1769
Populația:
4442 locuitori

Tocuz este un sat şi comună din raionul Căuşeni. Tocuz este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 26 km de orașul Căușeni și la 93 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 4442 de oameni. Satul Tocuz a fost menționat documentar în anul 1769.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.