06 decembrie 2022, 16:00 Realitatea moldovenească views 1791
Dosar penal în cazul rachetei căzute la Briceni
06 decembrie 2022, 16:00 Realitatea moldovenească views 1791

Dosar penal în cazul rachetei căzute la Briceni

Ministerul Afacerilor Interne informează că, în zona din apropierea orașului Briceni, continuă cercetarea la fața locului, acolo unde au fost identificate resturi de rachetă.

Astăzi, aria de cercetarea a fost extinsă, iar anchetatorii au identificat și alte câteva resturi ale aceleiași bucăți de rachetă, descoperită ieri de patrula de poliție.

Poliția de frontieră a deschis dosar de urmărire penală care, conform prevederilor legale, va fi transmis procurorilor, ca autoritate competentă în materie penală, pentru incidente de acest tip.

La finalizarea cercetărilor la fața locului și încheierea procedurilor ce țin de competențele secției de urmărire penală a Poliției de frontieră, probele și documentele vor fi transmise către PCCOCS.

Precizăm că o rachetă a fost descoperită luni, 5 decembrie în apropierea orașului Briceni. Ulterior MAI a declarat că urmare a investigațiilor și verificărilor tehnice specializate ale Bombteh din cadrul IGP riscurile de explozie au fost excluse.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Briceni , racheta , dosar penal

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1607
Populația:
7138 locuitori

Criuleni este un oraş din Republica Moldova, centrul administrativ al raionului Criuleni. Amplasat într-o regiune de coline şi şes, pe malul drept al rîului Nistru, oraşul Criuleni este situat la o distanţă de 45 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia oraşului constituie 7138 de locuitori. Prima atestare documentară a localităţii datează din anul 1607, cînd este cumpărată de Nicoară Donici cu 100 zloţi tătăreşti.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.