23 martie 2022, 16:00 Realitatea moldovenească views 2003
Transportatorii moldoveni de mărfuri, îndemnați să evite tranzitarea Poloniei spre Belarus
Foto: yvezi.ru
23 martie 2022, 16:00 Realitatea moldovenească views 2003

Transportatorii moldoveni de mărfuri, îndemnați să evite tranzitarea Poloniei spre Belarus

ANTA atenționează transportatorii moldoveni de mărfuri să evite tranzitarea Poloniei spre Belarus, în condițiile în care mai mulți activiști ucraineni și polonezi au blocat de cîteva zile accesul camioanelor de mare tonaj la frontiera dintre Polonia și Belarus, transmite Noi.md.

Acolo sînt blocate și mai multe TIR-uri din Republica Moldova. Coada formată din camioane la graniță este de peste 70 km.

Autoritățile din Polonia susțin că „nu pot întreprinde nici un fel de acțiuni pentru a facilita traversarea frontierei de către camioanele din Republica Moldova, în condițiile blocării accesului la puncte de control de către protestatari.”

Sursa: noi.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1853
Populația:
1317 locuitori

Cotihana este o localitate din cadrul oraşului Cahul, raionul Cahul. Localitatea se află la distanța de 7 km de orașul Cahul și la 180 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia localităţii constituia 1317 locuitori. Satul Cotihana a fost menționat documentar în anul 1853.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.