15 februarie 2022, 11:30 Realitatea moldovenească views 1524
Angajații MAI care muncesc în condiții de risc sporit vor primi sporuri salariale
Foto: newsmaker.md
15 februarie 2022, 11:30 Realitatea moldovenească views 1524

Angajații MAI care muncesc în condiții de risc sporit vor primi sporuri salariale

Pe perioada stării de urgență în sănătate publică, angajații Ministerului Afacerilor Interne din domeniul ordinii și securității publice, care muncesc în condiții de risc sporit pentru sănătate, vor primi sporuri salariale.

Prevederea se conține în hotărîrea Comisiei Naționale pentru Sănătate Publică, transmite IPN.

Sporul de compensare pentru munca prestată în condiții de risc sporit pentru sănătate se stabilește în mărime de pînă la 100% din salariul de bază pe unitate de timp (oră sau zi), în funcție de volumul de lucru și de nivelul de pregătire profesională ale salariatului.

Prin aceeași hotărîre, CNESP le solicită autorităților din domeniul ordinii publice și organelor cu funcții de control să intensifice supravegherea respectării de către persoanele fizice și juridice a măsurilor de prevenire și control al infecției COVID-19.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

politia , salarii , stare de urgență

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1913
Populația:
345 locuitori

Socii Noi este un sat din cadrul comunei Călugăr, raionul Făleşti. Localitatea se află la distanța de 8 km de orașul Fălești și la 133 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 345 de oameni. Satul Socii Noi a fost menționat documentar în anul 1913.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.