17 octombrie 2021, 09:30 Realitatea moldovenească views 1871
Ministerul Educației dezminte informația că școlile ar putea fi închise
17 octombrie 2021, 09:30 Realitatea moldovenească views 1871

Ministerul Educației dezminte informația că școlile ar putea fi închise

Unele instituții de presă au interpretat în mod eronat una dintre prevederile deciziei din 13 octombrie a Comisiei pentru Situații Excepționale.

Ministerul Educației și Cercetării dezminte informația apărută în unele surse mass-media potrivit căreia școlile ar putea fi închise, iar elevii să treacă la învățămînt online în următoarele două săptămîni din cauza crizei energetice, se arată într-un comunicat emis de Ministerul Educației și Cercetării, transmite btv.md.

"Unele instituții de presă au interpretat în mod eronat una dintre prevederile deciziei din 13 octombrie a Comisiei pentru Situații Excepționale.

Menționăm că toate instituțiile de învățămînt general din țară activează în regim normal, iar dacă vor interveni schimbări în activitatea școlilor și grădinițelor pe fundalul instituirii de către Comisia pentru Situații Excepționale a stării de alertă în sectorul gazelor naturale, Ministerul Educației va reveni cu precizări.", se arată n comuncatul emis de Ministerul Educației și Cercetării.

Reamintim faptul că mai multe surse mass-media au scris despre faptul că instituțiile de învățămînt din țară ar putea trece la învățămînt online sau chiar procesul educațional ar putea fi sistat.

Sursa: www.btv.md

Cuvinte cheie:

Ministerul Educaţiei , scoala , gaz

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1560
Populația:
4279 locuitori

Chişcăreni este un sat şi comună din raionul Sîngerei. Din componenţa comunei fac parte localităţile Nicolaevca, Slobozia-Chișcăreni, Chișcăreni. Localitatea este situată pe cursul de sus al rîului Ciulucul de Mijloc, la distanța de 21 km de oraşul Sîngerei şi la 110 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 4279 de oameni. Satul Chișcăreni a fost menționat documentar în anul 1560.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.