08 septembrie 2021, 12:15 Realitatea moldovenească views 1982
„China, prin ochii mei”. Amabasada Chinei la Chișinău anunță un concurs
08 septembrie 2021, 12:15 Realitatea moldovenească views 1982

„China, prin ochii mei”. Amabasada Chinei la Chișinău anunță un concurs

În contextul celebrării celei de-a 72-a aniversări a Zilei Naționale a Republicii Populare Chineze, Ambasada Chinei în Moldova a anunțat concursul online „China, prin ochii mei”.

Evenimentul se va desfășura între 6 și 30 septembrie. Internauții sînt invitați să urmărească contul oficial de facebook al Ambasadei Chinei și să posteze un text despre China, însoțit de imagini sau de un scurt videoclip cu tag-ul #ChinaPrinOchiiMei și @Ambasada Chinei în Moldova.

Participanții sînt îndemnați să relateze despre experiența lor muncă, studii sau de viață din China, să împărtășească amintiri despre istoria, bucătăria chinezească sau călătoria în China, impresii legate de dezvoltarea economiei sau infrastructura acestei țări.

Fiecare persoană poate participa de multe ori pentru a cîștiga. Prin urmare, cîștigătorii vor fi selectați de către Ambasadă în funcție de numărul postărilor, calitatea postărilor (sau a videoclipurilor) și impactul postărilor (inclusiv numărul de aprecieri, distribuiri și comentarii).

Lista cîștigătorilor va fi publicată după încheierea evenimentului, pe pagina oficială de facebook a Ambasadei. Ambasada Chinei are dreptul să editeze și să utilizeze articolele premiate și să le recomande presei și site-urilor moldovenești pentru publicare.

Cîștigătorii vor fi premiați, după cum urmează: locul I - 1 premiu, locul II - 3 premii, locul III - 5 premii și 10 premii de participare. Premiile vor fi distribuite cîștigătorilor după încheierea evenimentului. Reprezentanții ambasadei vor contacta cîștigătorii separat pentru a-i informa despre data, și modalitatea de ridicare a premiilor.

Informație despre premii:

Premiul I: Huawei Watch GT2

Premiul II:Xiaomi Mi AirDots Pro 2 White

Premiul III:Power Bank Xiaomi Mi

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

concurs , ambasada , China , Moldova

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1861
Populația:
768 locuitori

Chircani este un sat din cadrul comunei Cucoara, raionul Cahul. Localitatea se află la distanța de 22 km de orașul Cahul și la 143 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 768 de oameni. Satul Chircani a fost menționat documentar în anul 1861.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.