22 iulie 2021, 14:00 Realitatea moldovenească views 2160
Dumitru Cebotărescu: Unii colectează timbre, dar mie îmi place să hrănesc oamenii
22 iulie 2021, 14:00 Realitatea moldovenească views 2160

Dumitru Cebotărescu: Unii colectează timbre, dar mie îmi place să hrănesc oamenii

"Patrimoniul republicii" este numele noului proiect special al site-ului Noi.md. Eroii interviurilor noastre în cadrul acestui proiect special sînt oameni care au obținut multe și, în pofida la toate, au reușit să-și construiască o afacere. Ei ne spun cu ce probleme s-au confruntat și cum au reușit să depășească greutățile, își împărtășesc gîndurile despre modul în care văd dezvoltarea businessului în Moldova și în țară în ansamblu.

Interlocutorul nostru de astăzi este Dumitru Cebotărescu, proprietarul rețelei Star Kebab, Trattoria della nonna, MuzCafe și al altor localuri populare.

Altădată, băieții visau să devină cosmonauți, acum își doresc să fie businessmeni. Vi s-a îndeplinit un vis sau ați ajuns în business din întîmplare?

Eu cred că în viață nicăieri nu ajungi din întîmplare. Desigur, cînd eram mic, erau alte vremuri și copiii aveau alte vise. Eu îmi doream să lucrez pe macara, să privesc orașul de sus și să construiesc pentru oameni. În final, tot am ajuns să construiesc cu și pentru oameni, doar că în afaceri.

Faptul că astăzi sînt în lumea afacerilor este o urmare a alegerilor pe care le-am făcut pe parcursul vieții, care m-au adus astăzi, aici unde sunt. Pot să zic că în timp, dorințele mele au coincis cu capacitățile și experiența mea de viață, așa am ajuns să consider lucrul meu drept un hobby. Unii strîng monede, cărți, timbre, iar mie îmi place să hrănesc oamenii gustos și la prețuri accesibile.

Continuarea articolului citiți pe noi.md.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

business , economie

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1623
Populația:
1844 locuitori

Pererîta este un sat şi comună din raionul Briceni. are o suprafaţă totală de 23.29 kilometri pătraţi, fiind cuprinsă într-un perimetru de 31.38 km. Pererîta este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Satul Pererîta se află la o distanță de 12 km de oraşul Lipcani și 278 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 1844 de oameni. Localitatea a fost atestată documentar în anul 1623.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.