10 iunie 2021, 16:30 Realitatea moldovenească views 3357
Mișcarea „Voievod” se declară împotriva participării la alegeri a partidelor unioniste
10 iunie 2021, 16:30 Realitatea moldovenească views 3357

Mișcarea „Voievod” se declară împotriva participării la alegeri a partidelor unioniste

Mișcarea Națională "Voievod" este categorică împotriva participării la alegeri a mișcărilor social-politice de orientare cotropitoare și antinațională precum Partidul Unității Naționale condus de O. Țîcu și Alianța pentru Unirea Românilor condusă de V. Bilețchi, se arată într-o declarație a organizației.

Membrii Mișăcrii subliniază că pentru atentarea la suveranitatea R.Moldova, astfel de formațiuni trebuie să răspundă în fața legii.

"Implicarea agenților străini, care deservesc exclusiv interesele străine în Republica Moldova, nu trebuie doar să nu fie admise în cursa electorală, ci trebuie să răspundă în fața legii pentru ilegalitățile comise prin atentarea la suveranitatea Moldovei, inclusiv să fie condamnați pentru trădare de patrie.

Sîntem siguri că funcția de Deputat în Parlamentul Republicii Moldova trebuie să fie ocupate de persoane de orientare patriotică, ce doresc consolidarea Moldovei ca stat suveran și independent, nu să folosească această funcție în scopuri meschine aservite intereselor din exterior", se arată în declarație semnată de Mișcarea "Voievod".

Membrii "Voievod" au chemat cetățenii să manifeste prudență maximă față de cei ce doresc să ocupe funcții publice în țară doar pentru a o distruge și vinde străinilor.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Voievod , alegeri

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1867
Populația:
2781 locuitori

Corneşti este un oraş în raionul Ungheni, Republica Moldova.  Amplasat în partea centrală a republicii, în zona Codrilor, oraşul Corneşti este situat la o distanţă de 80 km de Chișinău. Conform datelor anului 2003, populaţia oraşului constituia 2781 locuitori. Localitatea a fost înfiinţată în anul 1867, odată cu construcţia căii ferate Chișinău-Ungheni.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.