04 februarie 2021, 21:05 Realitatea moldovenească views 2905
Ce cunosc moldovenii despre Natalia Gavriliță
04 februarie 2021, 21:05 Realitatea moldovenească views 2905

Ce cunosc moldovenii despre Natalia Gavriliță

În mai puțin de o săptămînă urmează să aflăm dacă un nou guvern, în frunte cu candidatul desemnat Natalia Gavriliță, va fi instaurat în țară sau vor fi declanșate alegeri anticipate și formată o nouă guvernare.

Totuși, numele candidatului la funcția de prim-ministru, Natalia Gavriliță, este puțin cunoscut cetățenilor. Intervievați de echipa Noi.md, majoritatea locuitorilor capitalei au spus că știu despre acest candidat „din auzite” sau din ceea ce s-a relatat la televizor.

Unii cetățeni au menționat experiența profesională vastă pe care o are Natalia Gavriliță, reieșind din informațiile reflectate în CV-ul acesteia, în timp ce alții au recunoscut că nu au auzit de o asemenea politiciană.

"Am auzit cîte ceva la televizor, dar precis să vă spun despre dumneaiei nu cunosc".

"Știu că e din ehica celor din bocul ACUM, e un bun candidat, dar tot vrem mai departe sa fie alegeri anticipate, doar asta ne dorim, nu?!"

"Cunoaștem cîte puțin, e fost ministru al Finanțelor. Dar acum așteptăm un răspuns din partea deputaților - pro sau contra".

"Nu cunosc multe, am citit cîte ceva în rețelele de socializare".

"Cunosc că este din partea Pas-ului, e o candidatură foarte bună. Știu că a studia la Harvard, deci cred că are abilitățile necesare pentru a conduce un guvern".

Menționăm că Natalia Gavriliță și echipa sa se vor prezenta luni, 8 februarie, la ședința plenară pentru a cere votul de încredere al Parlamentului.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

guvern , prim-ministru

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1559
Populația:
1620 locuitori

Singureni este un sat şi comună din raionul Rîşcani. Singureni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea Singureni se află la distanța de 40 km de orașul Rîșcani și la 145 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1620 de oameni. Satul Singureni a fost menționat documentar în anul 1559.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.