28 iunie 2020, 09:30 Realitatea moldovenească views 3587
Federația Rusă a confirmat renegocierea acordului de creditare
28 iunie 2020, 09:30 Realitatea moldovenească views 3587

Federația Rusă a confirmat renegocierea acordului de creditare

Autoritățile ruse sînt gata să înceapă renegocierea creditului de 200 de milioane de euro pentru Republica Moldova. Despre aceasta se spune în scrisoarea oficială expediată de către Ministerul finanțelor de la Moscova către cel de la Chișinău.

În document se menționează că Guvernul urmează să introducă modificările necesare în textul Acordului existent, iat autoritățile ruse le vor examina în regim de urgență, scrie ntv.

Precizăm că președintele țării, Igor Dodon, a vizitat Federația Rusă în perioada 24-25 iunie. Șeful statului a avut întrevederi cu Vladimir Putin și Dmitri Kozak. În urma discuțiilor purtate, președintele a anunțat că autoritățile ruse sînt dispuse să renegocieze Acordul de creditare cu Republica Moldova.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Rusia , credit , acord

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1930
Populația:
44 locuitori

Semionovca este un sat din cadrul comunei Mingir, raionul Hînceşti. Localitatea se află la distanța de 58 km de orașul Hîncești și la 84 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 44 de locuitori. Satul Semionovca a fost întemeiat în anul 1930.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.